'Patatesin de mi 5 TL olmasını dış güçlere bağlıyorsunuz'

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları Mustafa Emre ve Özkan Ergen, Saadet Partisi İl başkanı Mustafa Kodat ve Saadet Partisi Elazığ İl Müfettişi Ahmet Dündar yaptıkları açıklamada gündemdeki konularla ilgili değerlendirmede bulundular.

'Patatesin de mi 5 TL olmasını dış güçlere bağlıyorsunuz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Maalesef ülke iyi yönetilemiyor.” diyen Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, ülke sorunlarının konuşulamadığını söyledi.

Mustafa Emre, açıklamasında, “CHP diye diye maalesef bu şehrin bu ülkenin hiçbir sorununu konuşamaz olduk. Ekonomik kriz var diyorum CHP diyorsunuz. Şahsiyetsiz dış politika diyorum CHP diyorsunuz. Ahlak ve maneviyat çökmüş durumda diyorum CHP diyorsunuz. Tarım ve hayvancılık bitme noktasına geldi diyorum chp diyorsunuz. Milli eğitim yapboz tahtasına dönüştü diyorum CHP diyorsunuz. Domuz eti kasaplık et statüsüne alındı diyorum CHP diyorsunuz. Gerçekler gözümüzün önünden kaçırılıyor. Aziz hemşerilerim bunlara dikkat edelim. Maalesef bu ülke iyi yönetilemiyor. Bu şehir iyi yönetilemiyor. Dolar kurundaki artışı dış güçlere bağlayanlar çok merak ediyorum patatesin 5 TL olmasını da dış güçlere mi bağlıyor.” dedi.

ERGEN: “HARAMI HELAL SAYANLARA HİZMET ETMEK DOĞRU DEĞİL”

Saadet Partisi 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen yaptığı açıklamada milli görüşçülerin bu ülkenin teminatı olduğunu belirtti ve “Hiçbir şekilde bir Saadet Partilinin din, iman, vatan, millet sevgisi sorgulanamaz.” dedi.  Saadet Partisi olarak ahlak ve maneviyata önem verdiklerini ifade eden Ergen, “Maalesef bu 16 yılda ahlak ve maneviyatımız ayaklar altına alınmıştır. Allah’ın haram kıldığı bir şeyi helal saymak, küfürdür. Haramı helal sayanlara hizmet etmenin ne olduğunu da düşünmemiz gerekir. Biz kendi amblemimiz altında seçime giriyoruz. Hiçbir şekilde hiçbir partiyle ittifak halinde değiliz. Son zamanlarda Erbakan hocamızı arkadan hançerleyenler bir kemik edebiyatı yapıyorlar. Malum olduğu üzere Erbakan hocamız tam 9 sene boyunca anlattı. Dedi ki “AKP’ye oy vermek cehenneme bile almaktır” dedi. Şu anda bizi hocamızın kemiklerini sızlatmakla suçlayanlar zamanında hocamızı arkadan vurmuşlardır.” ifadelerini kullandı.

KODAT: “ÜLKE MESELELERİNİN ÇÖZÜMÜ SAADET PARTİSİ’DİR”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ülkenin yeni bir değişime gitmesi gerektiğini ve bu değişimin Saadet Partisi’nden yana olması gerektiğini söyledi. Başkan Kodat, “Ülkemizin mevcut iktidarla daha fazla gidemeyeceğini iktidarın erken baskın seçim kararını almasıyla açıkça görülmektedir. Bunun için ülkemizde acil olarak bir değişime ve değiştirmeye ihtiyaç vardır. Bu değişimin Saadet Partisi’yle olması gerekiyor. Çünkü ülke meselelerinin çözümü Saadet Partisi’dir. 24 Haziran seçimlerinde adaletsizliğin adalet ile umutsuzluğun umutla, tüketen ekonomiyi üreten ekonomiyle, tek aklı ortak akılla değiştirmenin vakti gelmiştir. Bizler adil bir yönetim için maneviyatçı bir eğitim için, üreterek kalkınan bir Türkiye için değiştir diyoruz.” diye konuştu.

KARAMOLLAOĞLU ELAZIĞ’A GELİYOR

Öte yandan Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 22 Haziran Cuma günü Elazığ’a geliyor. Elazığlıları düzenleyeceği mitinge davet eden Başkan Mustafa Kodat yaptığı açıklama “Cumhurbaşkanı adayımız ve genel başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımlarıyla 22 Haziran Cuma günü Ramada Otel’de gerçekleştireceğimiz mitingimize hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

HACIBEKİROĞLU ÇALIŞMALARINI YAZIKONAK’TA SÜRDÜRDÜ

Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu ise seçim çalışmalarını Yazıkonak beldesinde sürdürdü. Hacıbekiroğlu’na Saadet Partisi il yönetimi de eşlik etti. Vatandaşları ziyaret ederek partilerine destek isteyen Hacıbekiroğlu, bir kıraathanede gençlerle sohbet etti ve Saadet Partisi’nin projelerini anlattı.

DÜNDAR: “AMACIMIZ SAADET PARTİSİ’NİN MECLİSTE TEMSİL EDİLMESİ”

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ İl Müfettişi Ahmet Dündar, Saadet Partisi’nin seçimlere çok iyi hazırlandığını belirterek oluşturdukları Millet ittifakını değerlendirdi. Dündar, “Toplumumuzda bir algı var. Saadet Partisi’nin CHP ile ittifakı gündemde. Malumunuz bu yasa AKP tarafından çıkartıldı. Seçim işbirliği yapılacak diye… Barajın sıfırlanması için mecburen biz de işbirliği yaptık. Bizim bundan amacımız Saadet Partisi’nin mecliste temsil edilmesi. Biz diyoruz ki inşallah Saadet Partisi meclise girerse inşallah kutuplaşmayı önleyecektir. Geçmişte hizmet ettiği gibi bugün de hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.