Peugeot Ercan'da, yedek parça ve işçilikte yüzde 20 indirim

Peugeot Ercan, servis bakımlarında yedek parça ve işçilikte yüzde 20 iskonto ile müşterilerini bekliyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Peugeot Ercan'da, yedek parça ve işçilikte yüzde 20 indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Peugeot Ercan Elazığ yetkili servis müdürü Oktay Yavuz, kampanyanın detayları hakkında bilgiler verdi.

Sözlerine, pandemi neticesinde toplu taşıma araçlarının kullanımının geride kaldığına dikkat çekerek başlayan Oktay Yavuz: “Koronavirüs kapsamında servislerimizde yoğunluk başladı, toplu taşıma araçları bu süre içerisinde geride kaldı, bizler müşterilerimize kampanya ve indirimlerle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Geçen ay başlayan ‘Yedek parça ve işçilikte yüzde 20 iskonto kampanyamız’ yılsonuna kadar devam edecek.

Servis Müdürü Yavuz, 3 yaş üzeri araçlarda ekstra uygulamalar olduğunun da bilgisini verdi. Yavuz: “3 yaş üzeri araçlarda check-up hizmeti veriyoruz. Önümüz kış, ücretsiz olarak Peugeot araçlarımızda antifriz ölçümü, lastik ölçümü, silecek kontrolünü servisimizde yapıyoruz.” dedi.

Peugeot asistan uygulamasının da bilgisini veren Oktay Yavuz: “Servisimizi tercih eden, bakıma giren araçların bir yıl boyunca ücretsiz çekici hizmetidir. Olumsuz durumda servisimizden tüm desteği onlara sağlıyoruz.”  diye konuştu.

Koronavirüsle birlikte daha da dikkat ettiğimiz hijyen konusunu atlamayan, Peugeot Ercan Otomotiv Elazığ yetkili servis “ otomobil sterilizasyon”  sistemini uygulayan ve bu sistemin ayrıntılarından bahseden servis müdürü Yavuz:  “Önce aracı yıkama yapıyoruz, ardından otomobil sterilizasyon sistemi devreye giriyor. Ozon temizliğini yapan cihazımızı kullanıyoruz, otomobil içini dezenfekte ettikten sonra otomobili müşterimize teslim ediyoruz. 20 dakika içinde işlem bitiyor ve teslimata geçiyoruz.” ifadelerine yer verdi.