Prof. Dr. Bilal Çoban rektörlük başvurusunu yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü için Yükseköğretim Kurumu'na resmi müracaatını yapan Prof. Dr. Bilal Çoban, Rektör Adayı olarak 'Alın Teri İle Akıl Terini Buluşturan Üniversite' stratejisi ile yola çıktığını açıkladı.

Prof. Dr. Bilal Çoban rektörlük başvurusunu yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2014 ve 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Bilal Çoban, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü için resmi başvurusunu yaptı.

Fırat Üniversitesi rektör adayı olarak 'Alın Teri İle Akıl Terini Buluşturan Üniversite” stratejisi ile yola çıktığını açıklayan Çoban, Fırat Üniversitesinin, bulunduğu coğrafyanın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını ve aynı zamanda toplumun refah seviyesini yükselteceğine inandığı 65 projesini detaylı bir şekilde paylaştığını ifade etti.

Hedef olarak, Eğitim-Öğretim-Üretim süreçleri çerçevesinde, “Yeni YÖK” ile uyumlu çalışma; Bilimde, sanatta, sporda, üretimde, uygulamada öncülük eden bir eğitim-öğretim kurumu olma ve Fırat Üniversitesi’nin Dünya üniversiteleri içerisinde önemli bir yerde olması için azami gayret sarf edeceğini aktaran Fırat Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, '10 yıllık birikimimiz ve hazırlıklarımız ile Fırat Üniversitesinin çıtasını yükseltmeye aynı zamanda ilimizin ve bölgemizin beklentilerine cevap vermeye hazırız'  dedi.