Sabuncu'dan açıklama geldi

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden alınan Mehmet Sabuncu, sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yaptı.

Sabuncu'dan açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresine alınacak olan 48 personelin ardından Genel Sekreterlik Görevinden alınan Sabuncu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Aralık 2016 tarihinde göreve başladığı  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden 19 temmuz itibari ile ayrıldığını kaydeden Sabuncu, Görev süresi boyunca kurumsal olarak şehrin her yerinde çeşitli hizmetler yaptığını söyledi.

Görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Sabuncu,"Hem hizmet sunduğumuz alanları hem de kurumsal kapasitemizi artırarak görev yaptığımız bu dönemde bulunduğumuz görevi makam olarak algılamadık. Hizmetimizi herkese adilane ve insani etikler çerçevesinde yapmaya gayret ettik. Hiç bir haksızlığın ve adaletsizliğin arka bahçesi olmadık. Devletimizin tüm imkanlarını Elazığ halkına sunmanın ve daha neler yapabilirizin derdinde olduk daima..." ifadelerine yer verdi.

Sabuncu açıklamasında şunları kaydetti:

" İlimizin köy yollarının asfalt oranını yüzde  42'den yüzde  58'e çıkarttık. Çok sayıda tarımsal sulama ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdik. Devam eden İŞGEM, 112 acil servisi, hükümet konakları projelerini bitirdik. İpekyolu Gençlik Projesi, Harput Diyanet Külliyesi, Elysıum yaşam projesi gibi şehir adına dev projeleri başlattık. Elazığ için büyük bir başarı ile federasyon ve şampiyonluk kupaları ile taçlandırarak süper lige uğurladık bayan basketbol takımımızı... Görevimiz esnasında birlikte çalıştığımız İl Genel Meclisi üyelerimize, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarına, köy muhtarlarımıza, İlimizin tüm kamu müdürlerine, STK ve değerli basın mensuplarına, fedakar çalışan Özel İdarenin her kademesindeki mesai arkadaşlarıma ve değerli Elazığ halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim hakkımız yoktur varsa da helaldir dostlara, helal edilirse haklar seviniriz. Her zaman Elazığ sevdamız bizi şehre hizmetkar kılacaktır."