Sabuncu, MÜSİAD Dost Meclisine konuk oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi programına konuk olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu İl Özel İdaresinin 2017 yatırımları ve 2018 hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Sabuncu, MÜSİAD Dost Meclisine konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Genel Sekreter Yardımcıları Cemil Yatkın ve Ali Şiş ile birlikte katıldığı Dost Meclisi Programının açılışında bir değerlendirme yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Mehmet Sabuncu’nun MÜSİAD’ı ve çalışmalarını yakından bilen biri olduğunu, görev süresi içerisinde İl Özel İdaresinin önemli hizmetler yaptığını belirterek Dost Meclisine katıldığı için teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise MÜSİAD camiasıyla eskiden beri yakın bir hukuku olduğunu belirterek “Dost Meclisine” davet edilince de dostluğa geldiklerini kaydetti. Toplantıda İl Özel İdaresini tanıtımının ardından bir yılın bir değerlendirmesini yapacaklarını 2018 yatırım programı hakkında bilgi vereceğini kaydeden Sabuncu, şehir adına yapılabilecek işler ve birlikte hareket etme konusunda da görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.

Daha sonra İl Özel İdaresinin 2017 çalışmalarını ve 2018 yatırım programında yer alan işler hakkında bir sunum yapan Sabuncu katılımcıları çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandırdı.

Toplantının ardından MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya katılım beratı takdim edildi.