Şampiyon Korkmaz'dan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ziyaret

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yıldızlarda Türkiye Şampiyonu olan Yolspor'un başarılı boksörü Tahsin Korkmaz'ı kutladı. Baş antrenör Cahit Himoğlu'na da övgüler yağdıran Taşkesenligil, Yolspor'a Türk sporuna verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Şampiyon Korkmaz'dan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yıldızlarda Türkiye Şampiyonu olan Yolspor’un başarılı boksörü Tahsin Korkmaz’ı kutladı. Baş antrenör Cahit Himoğlu’na da övgüler yağdıran Taşkesenligil, Yolspor’a Türk sporuna verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Daha önce Miniklerde bir Türkiye üçüncülüğü birde Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Yolspor Boksörü Tahsin Korkmaz, yıldızlarda daha önce elde ettiği Türkiye ikinciliğini bu kez Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırdı. Isparta’da Türkiye Şampiyonu olan Tahsin Korkmaz, Erzurum’un gururu oldu.

Milli boksör Isparta’da kazandığı altın madalyanın gururu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Yolspor Boks Takımı Baş Antrenörü Cahit Himoğlu ile birlikte Taşkesenligil’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden ve kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Korkmaz, başarısını Taşkesenligil ile paylaştı.

Yolspor’un boksta, güreşte ve bir çok branşta Erzurum ve Türk sporuna katkı sunan bir kulüp olduğuna dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Turuncu-siyahlı kulübe spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Şampiyon boksörü kutlayan ve ödüllendiren Taşkesenligil, Milli boksörden ve diğer Erzurumlu sporculardan daha büyük başarılar beklediğini söyledi.

Yılların deneyimli boks antrenörü olan ve bugüne kadar Avrupa ve Dünya çapında derece yapan boksörler yetiştiren Cahit Himoğlu, antrenörün sporcunun babası, kardeşi, dostu ve arkadaşı olduğunu belirterek, “Biz bugüne kadar bir çok fedakarlık yaptık. Antrenör sporcuyu salona getirmesini sağlayan, onun maddi manevi sorunları ile ilgilenen en önemli insandır. Antrenör sporcusuna en kötü anlarda bile göğsünü zorluklara karşı germesini öğretir. Bizde bugüne kadar sporcularımıza verdiğimiz taktiklerle onların şampiyonluklarında katkıda bulunmaya çalıştık, ama en önemlisi sporcularımızın ahlaklı ve inançlı birer gençler olmasını sağladık. Bayrak vatan ve din sevgisini aşıladık. Sporcuya üstte saydıklarımızı öğrettiğinizde, zaten başarı kendiliğinden gelir. 33 yıllık spor hayatımda Dünya ve Avrupa’da kürsüye çıkan sporcular yetiştirdim. Türkiye şampiyonu boksörlerim var, bunlara son olarak Tahsin Korkmaz eklendi. Elde ettiğimiz madalyalar ve şampiyonluklar başarımızın göstergesidir” dedi.

üm müsabakalarda olduğu gibi Türkiye şampiyonasında da kendilerine desteklerini esirgemeyen ve her konuda destek olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür eden şampiyon boksör Tahsin Korkmaz, Taşkesenligil’e kendilerini makamında kabul ettiği için müteşekkir olduklarını söyledi.

Milli takım kampına davet edilen Yolspor’un şampiyon boksörü Tahsin Korkmaz, şimdiden Avrupa Şampiyonası’nda madalya sözü verdi.