Şehit çocuğuna bakmadığı iddia edilen doktora soruşturma

Elazığ'da 15 Temmuz şehidi Özel Harekat Polisi Hüseyin Göral'ın göremediği 4 aylık oğlu Ali'ye bakmadığı ve terslediği iddia edilen doktor hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

Şehit çocuğuna bakmadığı iddia edilen doktora soruşturma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 15 Temmuz şehidi Özel Harekat Polisi Hüseyin Göral’ın göremediği 4 aylık oğlu Ali’ye bakmadığı ve terslediği iddia edilen doktor hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

İddiaya göre, 15 Temmuz şehidi Hüseyin Göral’ın eşi, oğlu Ali için Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniğine gittiğinde doktor H.G.P’nin bakmadığı, şehit çocuğu denildiğinde ise "Şehit çocuğu ise çocuğu, çıkın dışarı" diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.

Bunun üzerine yaşanan olay Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne iletildi. Rektörlükte bir açıklama yaparak doktor ve görevliler hakkında soruşturma başlatıldığını aktardı.

SORUŞTURMA HASSASİYETLE YÜRÜTÜLECEK

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, "04.05.2017 tarihinde Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniğinde 15 Temmuz şehidimiz merhum Hüseyin Göral’ın eşi ve çocuğuna yönelik üzücü olayla ilgili olarak rektörlüğümüz, Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniğinde görevli doktor ve görevliler hakkında bir soruşturma başlatmış olup, soruşturma sonucu hakkında kamuoyu en kısa süre içerisinde bilgilendirilecektir. Vatan uğruna şehit olan evlatlarımızın emanetini kendi emanetimiz gibi görerek, konunun bu hassasiyette yürütüleceğini kamuoyuna saygı ile duyururuz" denildi.

VALİ SORUŞTURMAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun yakından ilgilendiği ve daha öncede "Şehidimiz Hüseyin Göral’ın hiç kucağına alamadığı oğlu Ali, vali dedesini ziyarete geldi. Onu kucaklamak tarifsiz bir mutluluk" notuyla sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı 4 aylık Ali bebekle ilgili soruşturmayı titizlikle takip ettiği öğrenildi.