Selçuk Öztürk'ten otopark açıklaması

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın İstasyon Caddesinde yapılan geçici otoparkın gelirlerini Birevim Elazığspor'a devrettiğini söyledi.

Selçuk Öztürk'ten otopark açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öztürk, şunları söyledi:

"Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Valimiz, eski Devlet Tiyatrosu binası yerine yapılan geçici otoparkın gelirlerinin bundan sonraki süreçte kulübümüze aktarılacağını söyledi. Kulübümüzün yaşadığı problemlerin çözümü noktasında Sayın Valimiz her daim yanımızda olmuştur. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine taraftarlarımız ve camiamız adına teşekkürlerini sunuyorum. Bu tür destekler kulübümüzün yaşaması adına büyük katkı sağlayacaktır. Buna benzer desteklerin artarak devam etmesi en büyük arzumuzdur."

Birevim Elazığspor'un sosyal medya hesabında yapılan açıklama üzerine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'da şunları söyledi:

"Efsane renkleri ve çayda çıra armasıyla köklü ve şanlı bir maziye sahip, en büyük markalarımızdan Elazığspor'un zor zamanlarında hem yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz"