Şerifoğluları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışması kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner'i ziyaret etti. Şerifoğulları daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret ederek yurt idarecilerine ve personele çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Şerifoğulları ziyaretinde bayan personele karanfil vererek çalışanların taleplerini dinledi.

Şerifoğluları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Adayı Şahin Şerioğulları, Tarım ve Orman Elazığ İl Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan ile bir süre görüşen Şerifoğulları, kurum birimlerini gezerek personelle bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Elazığ Oto Galericiler Sitesini ziyaret etti. Oto galericiler sitesinde hizmet veren esnaflarla tek tek görüşen Şerifoğulları, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Galericiler sitesindeki sıkıntıların çözümü noktasında esnaflarla birlikte istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarına ilişkin açımlamalarda bulunan Şerifoğulları, “AK Parti iktidarlarıyla birlikte eğitimde fırsat eşitliği sağlandı. Öğrencilerimize Kredi burs miktarı lisansta 500, yüksek lisansta 1000, doktorada ise 1500 TL'ye yükseldi. Üniversite öğrenimi gören öğrencilerin bir diğer sorunu da “barınma” sorunudur.  2002 yılında tüm Türkiye’de bulunan yurt sayısı yalnızca 397 idi. Bu yurtlarda kalan öğrenci sayısı ise yalnızca 65 bin kişi idi. AK Parti İktidarlarıyla birlikte 2016 sonu itibariyle Türkiye genelindeki yurt sayısı 15 bin 789’dur. Bu yurtlarda kalan öğrenci sayısı ise 2 milyonu bulmaktadır. Yükseköğrenime ayrılan bütçe 2002’de 2,5 milyar lira iken 2017’de 42 milyara yükseldi. 11 başlıkta hazırladığımız 100 projemizin içerisinde öğrenci kardeşlerimize yönelik de çok güzel ve amacına uygun projeler var. İnşallah projelerimizi hayata geçirdiğimizde öğrenci kardeşlerimizin yaşam standartları çok daha yükselecek. Yükseköğrenim sistemimiz bugün çok ileri bir dereceye ulaşmış durumda. Artık ülkemizin sınırlarını aşan bir seviyeye geldik. Tabi herkes konuşur AK Parti yapar. Bizlerde yerel anlamda hem öğrencilerimize, hem esnaflarımıza, hem de kurumlarımıza daha güzel hizmetler sunabilme adına çalışmalar yapabileceğimizi kendilerine beyan ettik. Bu vesile ile hemşehrilerilerimizin bize ve partimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Adayı Şerifoğulları akşam saatlerinde ise ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir ayaya gelerek projelerini anlatıp, 31 Mart seçimleri için destek istedi.