Şerifoğulları, seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, katılımcı belediyeciliği önemsediklerini vurgulayarak, 'Biz, istişareyi önemsiyoruz. Rabbim nasip ederse Elazığ'ın Şehrül Emin makamına gelirsek sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, Kanaat önderlerimizle, vatandaşlarımızla istişare yaparak ilimizin sorunlarını çözebilme adına çalışmalarımızı yapacağız' dedi.

Şerifoğulları, seçim çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“KATILIMCI BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Elazığ belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Başkan Adayı Şerifoğulları bugün MÜSİAD Elazığ Şubesini Yeniden, Yeniden Saadet Partisi Yönetim Kurulunu ve Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, MÜSİAD Elazığ Şubesini ziyaretinde yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özeren ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunun Şerifoğulları, MÜSİAD’ın Türkiye genelinde önemli çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek,  “MÜSİAD çok ciddi çalışmalar yapıyor. Ülkemize ve ilimize ciddi manada katma değer katıyor. Bu noktada bizler de seçim çalışmalarımızı son hızımızla devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse Elazığ’ın Şehrül Emin makamına gelirsek sizlerle birlikte çalışacağımızı vaad ediyoruz. Biz katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz. Biz, istişareyi önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle, vatandaşlarımızla istişare yaparak ilimizin sorunlarını çözebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Burada bugün bize Elazığ’ın sorunlarıyla ilgili anlatmış olduğunuz hususlar bizler için çok kıymetli. Ben bu hususdan dolayı MÜSİEDA yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerioğulları’na 31 Mart seçimlerinde başarı dileklerini iletti.

Şahin Şerifoğulları’nın tevazu, samimiyet ve gayretine inandıkların belirten Özeren, “Biz inanıyoruz ki demokratik yarışta tüm adaylarımız gibi AK parti belediye başkan adayımız da bu memleketi daha yaşanabilir bir memleket haline getirmek, sosyo ekonomik yönden daha mutabık hale getirmek için, istihdamı arttırmak için elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyoruz.” dedi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları daha sonra Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz ve yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na başarı temennisinde bulundu.

Öte yandan, AK Parti Genel merkezi tarafından onaylanan AK Parti Elazığ il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile il genel ve belediye meclis üyeleri listeleri il seçim kuruluna teslim edildi. Kalkınma eski bakan yardımcısı Yusuf Coşkun, İl başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları listelerin tesliminde İl Seçim Kurulunda hazır bulundu.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları daha sonra Kalkınma eski bakan yardımcısı Yusuf Coşkun, İl başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Şerifoğulları Kapalı Çarşı esnaflarını da ziyaret ederek vatandaşları ve esnafların taleplerini dinledi.