Şerifoğulları: 'Toplu ulaşımı yaygınlaştıracağız'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, ulaşım projelerini hayata geçirerek, Elazığ'daki trafik sorununu minimum seviyeye indirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Şerifoğulları, toplu ulaşımı yaygınlaştıracaklarını, cadde ve sokakların araçların değil yayaların olacağını ifade etti.

Şerifoğulları: 'Toplu ulaşımı yaygınlaştıracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında Kırklar Mahallesinde yoğun bir kalabalıkla bir araya gelen Şerifoğulları ayrıca Elazığ Defterdarlığını ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nin Tanzim Satış Noktasının açılışına da katılan Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesinde de ev ziyareti gerçekleştirdi.

Önümüzdeki hafta açıklayacakları projeler içerisinde ulaşımla ilgili de önemli projelerin yer aldığını anımsatan Şerifoğulları, ulaşım projelerinin hayata geçmesiyle birlikte Elazığ’daki trafik sorununun minimum seviyeye ineceğini kaydetti.

Şerifoğulları konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ulaşımda yaşanan sorun ve darboğazları çözüme kavuşturmak, şehrin gelişmesine ulaşım şartlarını da sağlıklı bir şekilde entegre etmek ve belediye adına maliyetleri oldukça yüksek olan ulaşım yatırımlarını doğru planlayabilmek amacıyla, şehrimizde 25 yıl boyunca ulaşımın anayasası olacak Master Plan hazırlayıp yürürlüğe koyacağız. Bu plan sayesinde şehrimizin ana arterlerindeki trafik yoğunluğunu azaltacak, otopark sorununu çözecek ve şehir içine araçların girmesini önleyeceğiz. Artık cadde ve sokaklarımız, otomobillerin kolayca gelip geçeceği değil yayaların kolayca geçeği yerler olacak. Araçlar için değil insanlarımız için şehir tasarlayacağız. Ulaşım Projelerimizi açıkladığımızda tüm bu uygulamaların detaylarını da kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah projelerimiz tamamlandığında artık vatandaşlarımız trafik yoğunluğu yaşamayacak, iş yerlerine ve evlerine daha hızlı ve daha güvenli şekilde seyahat edebilecek. Yayalarımız da uygulamalarımız sayesinde cadde ve sokaklarda artık çok daha rahat bir şekilde gezip dolaşacak, alışverişini yapacak. Biz Elazığımızı seviyoruz, önemsiyoruz. 5 yıllık süre içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle Elazığımız çok daha farklı bir konuma gelecek. Bütün hizmetlerimiz, uygulamalarımız vatandaşımızın rahatı için olacak. İnsanımız mutlu ve huzurlu olursa bizler de daha güzel hizmetleri hayata geçirebilmek için daha çok enerji kazanacağız. Kazandığımız bu enerjiyi yine halkımıza hizmet etmek için harcayacağız. Ben seçim çalışmalarımızda bizlere yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.