Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar el sanatları sergisi açtı

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların hazırladığı Geleneksel 5. El Sanatları Sergisi'nin açılışı yapıldı.

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar el sanatları sergisi açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukların hazırladığı Geleneksel 5. El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergi hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut,"Çocuklarımıza kültür ve değerlerimizi en iyi şekilde aktarmayı vazife bilerek il müdürlüğümüz olarak çalışmalarımıza şevk ve samimiyetle devam etmekteyiz. Çocuklarımıza ilham vererek birey olduklarının farkındalığına varıp kendi özgüvenlerini geliştirmelerini gerektiğinde bağımsız iş gücünü yapabilmelerini, özellikle kültürümüzü tanımalarını hedefliyoruz"’ dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılışı yapıldı. Daha sonra katılımcılar sergiyi gezerek çocukların yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.