'Sevgi İzi'yle kaybolmayacaklar

Kahramanmaraş'ta Güzellik ve Estetik Uzmanı Ebru Semerci, Sevgi İzi projesi kapsamında ücretsiz olarak engellilerin koluna özel numaraları dövmeyle işledi.

'Sevgi İzi'yle kaybolmayacaklar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta Güzellik ve Estetik Uzmanı Ebru Semerci, Sevgi İzi projesi kapsamında ücretsiz olarak engellilerin koluna özel numaraları dövmeyle işledi.

Türkiye’de televizyon sunucu Müge Anlı tarafından başlatılan ve dünyanın birçok ülkesinde yayılan Sevgi İzi projesine Kahramanmaraş’tan da destek geldi. Estetiysen Ebru Semerci, bir rehabilitasyon merkezinde 10 engelli öğrenciye dövme yaptı.

Benibuldular.com internet sitesinde kayıt olunarak numara alınan engelli bireylere ücretsiz olarak dövme yapan estetiysen Semerci, “Elimizden geldiğince down sendromlulara ve Alzheimer hastalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendileri ister salonumuza gelebilir isterlerse de biz kendilerinin yanlarına gelebilir ve ücretsiz olarak bu işlemi yapabiliriz” dedi.

Kahramanmaraş’ta şimdiye kadar 50 down sendomluya sevgi izi işlemi yaptığını söyleyen Semerci, “Elimizden geldiğince, sevdiklerimiz kaybolduğunda onları daha kolay bulabilmek için bir nebzede olsa onlara daha kolay yardımcı olabilmek için böyle bir işe giriştik. ’Beni Buldular’ isimli internet sitesinden sevgi izi olan 5 haneli rakamı alıp bize geliyorlar, bizde bu 5 haneyi rakamı sol bileklerine yazıyoruz. Bir nevi onları artık künyesi olmuş oluyor bu rakamlar. Kahramanmaraş’ta sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.