Sigorta ihmal edilmemesi gereken bir zorunluluktur

Elazığ TSO Meclis Üyesi ve Elazığ Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Öner Coşkun, Elazığ TSO Meclis Salonunda sigorta sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. 25 Mayıs tarihi itibarı ile kutlanmaya başlanan 'Sigortacılık Haftası'nı kutlayan Coşkun, vatandaşları da sigorta konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

Sigorta ihmal edilmemesi gereken bir zorunluluktur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

COŞKUN: SİGORTA ASLA İHMAL EDİLMEMELİ

Elazığ’da faaliyet gösteren sigorta sektör temsilcileriyle Elazığ TSO Meclisinde bir araya gelen Coşkun, tüm sektör çalışanları ve işverenlerin sigortacılık haftasını kutlayarak, “Değerli meslektaşlarım öncelikle her yıl 25 Mayıs’ta başlayan ve bir hafta devam eden Sigortacılık Haftanızı kutluyor hepinize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda sektörümüzün Elazığ TSO Meclisindeki temsilcisi olarak sorunlarımızın çözümü ve sektörün daha kurumsal bir yapıya kavuşması için yoğun bir mücadele içindeyim. Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı acente sayımız 146’dır. Bu üyelerin bir kısmı aynı zamanda Derneğimiz üyesidir. İlimizdeki sigorta sektöründe yer alan işletme sayısı çok olmamasına karşın maalesef en büyük sorunumuz uzun yıllardan beri birlik ve beraberliğin sağlanamamasıdır. Bu sorunu hiçbir gruplaşmaya, hizipleşmeye ve bölünmeye gitmeden sektörümüzde yer alan tüm işyerlerinin ortak menfaati için bir an önce ortadan kaldırıp bir aile bireyleri gibi birbirimize kenetlenerek sektörümüzün büyümesi ve önünün açılması için mücadele etmemiz gerektiğine inanmaktayım. Ben bu yıl içerisinde sektörümüzün içinde bulunduğu sorunlarını çözümü için kendi imkanlarımla Ülkemizin değişik bölgelerindeki 8 ayrı toplantıya katılarak temsil ettiğim makamların hakkını vermeye gayret gösterdim. Bu mücadelem devam ediyor. Ancak birlik ve beraberliğin sağlanamaması halinde bu durumun sürdürülebilir olmayacağını da bilmenizi istiyorum.

Yine bugün sizlerle birlikte sektörümüzün kutlamakta olduğu hafta nedeniyle başta işletmeler olmak üzere tüm halkımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Sigorta asla ihmal edilmemesi gereken bir husustur. Çünkü, doğal affet, kaza yada deprem gibi istenmeyen durumların ne zaman geleceğini kimse bilemez. Böyle bir durumda maddi yaraların sarılmasında en büyük güvence sigortadır. Bu vesile ile, tüm halkımızın bu konuya bir kez daha dikkatini çekerek duyarlı olmalarını rica ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.