Silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında Besta Grubu mensubu 3 teröristin silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiğini duyurdu.

Silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’ta devam eden Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, J-SİHA ve İHA destekli müşterek operasyon ile Besta Grubu mensubu 3 teröristin silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiğini duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunana Bakan Soylu, “Emniyet ve Jandarmamız; Eren Abluka-5 Operasyonlarında Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde, J-SİHA ve İHA destekli müşterek operasyonda, Besta Grubundan 3 teröristi M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirdi. Tükeniyorsunuz. Teslim olun” ifadelerine yer verdi.

Operasyonla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, Şırnak-Merkez ilçe Bestler Dereler bölgesinde, Şırnak J.Bölge Komutanlığı koordinesinde, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce müşterek icra edilen J-SİHA ve J-İHA destekli operasyonda; İl Jandarma Komutanlığına bağlı JÖH ve Jandarma Komando birliklerince 3 BTÖ mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristler ile birlikte, 3 M-16 piyade tüfeği ile teröristlere ait mühimmat, teçhizat ve malzemeler de ele geçirilmiştir. Terörle Mücadele Operasyonlarına bölge halkımızın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir.”