Silvan Belediyesinden dezenfekte çalışması

Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp konteynerleri, park alanları, duraklar ve çöp toplama araçları, dezenfekte edildi.

Silvan Belediyesinden dezenfekte çalışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Silvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp konteynerleri, park alanları, duraklar ve çöp toplama araçları, dezenfekte edildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezindeki parklarda yer alan çocuk oyun ve spor grupları ile oturma ve piknik alanları, çöp konteynerleri, duraklar ve çöp toplama araçlarına yeni nesil biyolojik dezenfektan ile temizliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Silvan Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, Temizlik İşleri Müdürlüğünce parklarda yer alan çocuk oyun ve spor grupları ile oturma ve piknik alanları, çöp konteynerleri, duraklar ve çöp toplama araçlarının dezenfekte edildiğini söyledi. Başkan Çelik, "Özellikle bakteri oluşumuna ve çeşitli hastalıklara sebebiyet verici virüslerin üremesine en müsait alanlardan olan çöp konteynerleri ve çöp toplama araçları müdürlüğümüz tarafından özenle temizlenerek hijyenik bir hale getirilmektedir. Dezenfektan uygulanmasından hemen sonra çocuklar ve vatandaşlar dezenfekte edilen alanları güvenle kullanabilecek" dedi.