Silvanlılar, eğitim dayanışma gecesinde bir araya geldi

İstanbul'da faaliyet gösteren Silvanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, eğitime destek amaçlı gece düzenledi.

Silvanlılar, eğitim dayanışma gecesinde bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’da faaliyet gösteren Silvanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, eğitime destek amaçlı gece düzenledi.

Silvanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde hafta sonu düzenlenen etkinliğe işadamları ve Silvanlılar katıldı. Geceye katılan davetlilere kavurma, pilav ve içecek ikram edildi. Silvanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali İhsan Dinçer, "Derneğimizin kuruluş amacı eğitime destek ve yardımlaşma örneğini sergilemektir. Bu örneklerden en önemlisini bugün burada sergiliyoruz. Silvan eğitim insanlarıyla, yufka yüreklilikleriyle tanınırlar. Eğitim bizim için geçmişten bize yüklenmiş çok önemli bir misyondur. Başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitime, çağdaş, muasır medeniyetlere giden yolda her türlü desteği vermeyi kendisine ödev sayan kadirşinas insanlarımızın katkılarıyla birçok öğrencimize burs sağlamaktayız. Sivil toplum örgütleri gönüllü kuruluşlardır. Özveri ile çalışırlar, yürekten çalışırlar. Bizlerde yani Silvanlılar olarak hep daha fazla nasıl faydalı olabiliriz diye daha çok çalışırız. Bizler yani Silvanlılar olarak, Silvan’ımızla nasıl gurur duyuyorsak, Silvanlılarla daha çok gurur duyuyoruz. Bu gece de emeği geçen tüm işadamlarımıza, değerli katılımcılara ve bağışçılarımıza Silvan halkı adına sonsuz teşekkürlerimiz sunarım" dedi.

Gecede davul-zurna eşliğinde halaylar çekilirken, geceye katkı sunanlara plaket verildi.