Skoru bildiler formayı kaptılar

E.Y. Malatyaspor'un mobil uygulaması üzerinden son oynanan karşılaşmada maçın skorunu bilen 2 taraftara lisanslı forma hediye edildi.

Skoru bildiler formayı kaptılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

E.Y. Malatyaspor’un mobil uygulaması üzerinden son oynanan karşılaşmada maçın skorunu bilen 2 taraftara lisanslı forma hediye edildi.

Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor’un mobil uygulamasını indirerek buradan son olarak Konyaspor ile yapılan müsabakanın skorunu doğru tahmin eden 2 taraftar forma kazandı. Yeni stadyumda düzenlenen ödül töreninde Yerli Arge Yazılım ve Teknoloji Genel Müdürü Fuat Delibaş, doğru tahminde bulunan Muhammet Karakurt ile Berkay Dilsiz’e lisanslı Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

Genel Müdür Delibaş, Yeni Malatyaspor’un mobil uygulamasında yeniliklerde geliştireceklerini belirterek tüm taraftarların takımı yakından takip etmeleri adına bu uygulamayı indirmeleri gerektiğini söyledi. Delibaş, son oynanan Konyaspor karşılaşmasında bir çok taraftarın skor tahmini yaptığını ancak doğru tahminde bulunanlar arasında yapılan çekiliş ile 2 taraftarın forma hediyesi kazandığını söyledi.