Süer'e Safkan Arap atı

Erzurum'a Türkiye ve yurt dışından pek çok turist çeken Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni temsilen Dr. Aydoğan Süer'e hediye edilen at, ülkemizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Erzurum MNG ile Erzurumluların dostluğunun sembolü oldu.

Süer'e Safkan Arap atı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum’a Türkiye ve yurt dışından pek çok turist çeken Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni temsilen Dr. Aydoğan Süer’e hediye edilen at, ülkemizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Erzurum MNG ile Erzurumluların dostluğunun sembolü oldu.

At, binlerce yıllık Türk geleneğinde hep güçlü dileklerin, sevgi, dostluk, özgürlük ve cesaretin simgesi olarak bilinir. Erzurum Merkez’de bulunan Uzmanlar Binicilik Tesisi’nin MNG Yönetim Hizmetleri’nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’e zarif hediyesi olan 5 yaşındaki Safkan Arap Atı Dost ise yeni AVM ile şehrin uyumunu simgeleyen bir sembole dönüştü. Bu nedenle arkadaş canlısı bir hayvan olan Arap Atı, şimdi başta Dr. Aydoğan Süer olmak üzere tüm Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin göz bebeği!

Hediyenin takdimi sırasında büyük mutluluk duyan Dr. Aydoğan Süer, at binmeye merakı olan, başarılı bir yönetici. Uzmanlar Binicilik Tesisleri’nde bu tutkusunu daha da geliştirme fırsatını bulan Süer, Erzurum MNG Alışveriş Ve Yaşam Merkezi’nin kuruluşu öncesi ve sonrasında 1 yılı aşkın süredir şehirde yaşadığını ve bu süre içerisinde Erzurum halkını çok sevdiğini, hatta kendisini Erzurumlu gibi hissetmeye başladığını söyledi. Şehre Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birini ve sayısız yeni markayı getirmenin yanı sıra alışveriş turizmi açısından da yeni adımlar atacaklarını belirten Süer, önümüzdeki günlerde İran ve Azerbaycan gibi ülkeler ile ticari ilişkiler geliştirerek şehirdeki ekonomik yaşamı daha da canlandırmak açısından aktif çaba göstereceklerini vurguladı.

Uzmanlar Binicilik Tesisleri’nin kurucuları Deniz Demir ve Cüneyt Sayım ise soğuk kışları ile ünlü şehrin artık ülkemizin ekonomik yaşamında daha önemli bir yer kaplamayı arzu ettiğini belirttiler. Şehre gelecek her turistin önemli olduğunu söyleyerek Dr. Aydoğan Süer’e bu tarihi kente katkılarından ötürü teşekkür eden Uzmanlar Binicilik Tesisleri’nin Yöneticileri, hediye olan atın son derece arkadaş canlısı ve güçlü bir karaktere sahip olduğunu anlattılar. Türk kültürü ve Erzurum’daki dostluğun nişanesi olan Dost Salim isimli 5 yaşındaki Safkan Arap atı, bugüne dek Erzurum Merkez’de binicilik, atlı okçuluk, atlı safari ve atlı cirit eğitimleri verilen Uzmanlar Binicilik Tesisi’nde insanlarla buluştu.

Hediye takdimi sırasında Deniz Demir ve Cüneyt Sayım, “Sayın Aydoğan Süer’in kendisini Erzurumlu hissettiğini söylemesi bizi çok mutlu ettiği için bu güzel hayvanı kendisine hediye etmek istedik. Diliyoruz ki, Erzurum’un ve Türk kültürünün nişanesi olan atımız, bu günden sonra Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin güçlü kadrosu ile gelişen Erzurum halkının dostluğunu da simgeler” diye konuştular.