Temizer: 'İYİ Parti'nin Elazığ zaferiyle yeni bir sayfa açılacak'

İYİ Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Milletvekili adayı Yavuz Temizer gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Temizer: 'İYİ Parti'nin Elazığ zaferiyle yeni bir sayfa açılacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yavuz Temizer'in açıklaması şöyle:

Hemşerilerimizin verdiği büyük destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayılı gün çabuk geçer. 5 gün sonra İYİ Parti’nin Elazığ zaferiyle yeni bir sayfa açılacak. Elazığ’ın hakkettiği bir hizmeti getireceğiz. Korku, baskı, yandaşlık dönemi bitecek. Huzur ve adalet gelecek Elazığ’a.

Elazığ’ın iradesini yok sayanlar kaybediyor. Komisyoncu vekiller kaybediyor. Başörtülüler Çankaya’ya çıkmasın diye meclisten kaçan sayın Ağar’ın oğlunu aday diye Elazığ’a dayatanlar kaybediyor.

Kendileri de farkında bunun. İftiraları sonucu değiştirmiyor. İYİ Parti’ye verilen her oy İYİ Parti’ye gidiyor. Yalanla, iftirayla, tehditle durduramadılar. Elazığ bizi de biliyor, onları da biliyor.

Kaybedeceklerini anlayanlar şimdi de provokasyon denemelerine başladı. Dün akşamdan itibaren şu gördüğünüz paçavrayı bildirim diye dağıtıyorlar. Bizi deccallıkla, şeytana tapmakla suçluyorlar. Üç beş oy uğruna bu kadar alçalan, aklını ve vicdanını kaybetmiş bu nasipsizlere cevap vermeye değmez. Hepsiyle mahşer günü rabbilalemin huzurunda hesaplaşacağız.

Bu alçaklar, paçavralarını sanki MHP’liler yazmış gibi bir dil kullanmaya çalışmışlar. Akıllarınca MHP ile İYİ Parti’yi çatıştıracaklar. Çok açık ve net olarak söyleyeyim: bu paçavrayı hazırlayanların MHP ile ülkücülük ile ilgisi yoktur. Odaklar bir provokasyon peşindedir. Derin ve kirli güçler Elazığ siyasetine müdahil olmaya çalışmaktadır. Türk milliyetçileri o karanlık ve kirli odakların kim olduğunu biliyor. O kirli odakların iyi partili ya da MHP’li hiçbir ülkücüyü ağızlarına almaya hakları da hadleri de yoktur.

Biz o alçaklara kanıp ülküdaşlarımızla düşman olmayız. Ülkücüler, ülküdaşlarım bu alçaklara kanıp Yavuz Temizer’e düşman olmaz. Tehditle provokasyonla bize boyun eğdiremezler. Bu provokasyon denemesi ile ilgili olarak gerekli mercileri uyardık. Kesinlikle takipçisi olacağız. Son sözü ise Elazığ’ın vicdanı söyleyecek.

Araya FETÖ iftirasını da eklemişler. Türk milliyetçilerinden FETÖ’cü çıkmaz. Elazığ listelerinde FETÖ’cü arayanlar hangi partinin listelerine bakacaklarını bilirler. Bir göz atarlarsa kolayca bulurlar.

Elazığ her şeyin farkında!

İyi olacak iyi…

Bir mısraıyla bitireceğim: Vurun ulan vurun, ben kolay ölmem.