Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanına Fidanlar Dikildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Diyarbakır İl Teşkilatı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Merhum Tenzile Erdoğan adına düzenlenen Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanı fidan dikim törenine katıldı.

Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanına Fidanlar Dikildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Diyarbakır İl Teşkilatı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Merhum Tenzile Erdoğan adına düzenlenen ”Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanı” fidan dikim törenine katıldı.

Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanına fidanlar düzenlenen törenle dikildi. Kent Ormanı’ndaki törene Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, TÜGVA İl Temsilcisi Mahmut Yağmur ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve vakıf üyesi gençler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda, Vali Güzeloğlu bir konuşma yaptı. Daha sonra Başkan Atilla, Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu törene katılan gençlerle beraber Tenzile Erdoğan Hatıra Ormanı’nda çam ağaçlarını toprakla buluşturdu.