Tornado Life Club sağlıklı yaşam merkezi açıldı

Elazığ'da sağlıklı yaşam merkezi Tornado Life Club spor merkezi hizmete açıldı.

Tornado Life Club sağlıklı yaşam merkezi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tornado Life Club işletme müdürü Burak Halisçelik, Elazığ’da henüz bölge illerinde olmayan bir spor merkezinin hizmete girdiğini söyleyerek Son Dakika 23’e şu açıklamalarda bulundu:

"İlk hedefimiz, Elazığ’ın spor düzeyini biraz daha üst seviyeye getirmek. Olmayan bir hayal olarak ortaya çıktık, sadece fitness hamam veya sauna diye kullanılan bütün çalışmaların daha üst düzeyinde bir çalışma yapmaya çalıştık. Bununla beraber yönetim kurulundaki (Murat Güven, Emrah Güner, Fahrettin Bayram ve Aytekin Özek) arkadaşlarımızla birlikte yapabildiğimizin en güzelini yapmaya çalıştık. Elazığ’ın ilk spor sektöründe ismi duyulan Fahrettin Hoca sayesinde ilk adımı attık." diye belirtti.

Halisçelik: "Yaklaşık 7.000 m2 ve 5 katlı olan merkezimiz çok amaçlı bir spor merkezi oldu. Salonumuzda sadece bayanlara yönelik olan 5. katımızda step, aerobik, steenbike, sauna, hamam, buz çeşmesi, tuz odası, jakuziler gibi odalar mevcut. 4. katımız ise sadece erkeklere hizmet vermektedir. Burada da steenbike, bisikletler ve aynı zamanda hummer (ağırlıklı makineler) mevcut."

Bunun yanı sıra diğer katlarımızda fitness makineleri, koşu bantları şu anda Türkiye’de olmayan serinin üstünde teknolojiye sahip makinelerimiz var. Diyetisyenimiz, fizyoterapistimiz, crossfit (serbest komple vücut ağırlıkları), karma dövüş sanatları derslerimiz, iki tane poligandan oluşan ata sporumuz olan ok ve yarı olimpik kafesimiz ile her katımızda vitamin barımız da mevcuttur. Tornado Life Club Sağlıklı Yaşam Merkezinde Yaklaşık 35 çalışanımız bulunmaktadır, bunlardan 25’i belgeli antrenördür." diyerek sözlerini tamamladı.