TÜGVA'dan 'Bir gün değil her gün aklımızdasınız' programı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) şehit ve gazileri unutmadıklarını ve aileleriyle birlikte olduklarını göstermek için Bir gün değil her gün aklımızdasınız programı adı altında şehit ve gazi ailelerini bir araya getirdi. Programda duygulu anlar yaşandı. Programda asker rolüne giren küçük çocuk ilgi odağı oldu.

TÜGVA'dan 'Bir gün değil her gün aklımızdasınız' programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) şehit ve gazileri unutmadıklarını ve aileleriyle birlikte olduklarını göstermek için “Bir gün değil her gün aklımızdasınız” programı adı altında şehit ve gazi ailelerini bir araya getirdi. Programda duygulu anlar yaşandı. Programda asker rolüne giren küçük çocuk ilgi odağı oldu.

Müceldili konağında düzenlenen programda TÜGVA’nın hazırladığı belgesel şehit ve gazi ailelerine duygulu anlar yaşattı. Program kapsamında asker kostümü giyen ve konukları karşılayan küçük asker ise dikkatleri üzerine çekerek ilgi odağı oldu.

Program çerçevesinde İmam Hikmettullah Doğan Kur’an-ı Kerim tilaveti verdi.

TÜGVA Erzurum İl Temsilci Seyfullah Gülakar, yaptığı konuşmada şehit ve gazileri anarak Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bulunan askerlerimiz her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını belirtti.

Programa AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut katıldı.