Tunceli Belediyesi'nden başarılı öğrencilere termal gezisi

Tunceli Belediye Başkanlığı başarılı 120 öğrenci için hafta sonu Pertek Termal Otel'e gezi düzenledi. Gezide, derslerin stresini eğlenerek atan öğrenciler, çeşitli etkinliklerde bulunarak termal otelde havuz keyfi yaptı.

Tunceli Belediyesi'nden başarılı öğrencilere termal gezisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tunceli Belediye Başkanlığı başarılı 120 öğrenci için hafta sonu Pertek Termal Otel’e gezi düzenledi. Gezide, derslerin stresini eğlenerek atan öğrenciler, çeşitli etkinliklerde bulunarak termal otelde havuz keyfi yaptı.

Geziye katılan öğrenciler, mutluluklarını dile getirirken geziyi düzenleyen Tunceli Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Düzenlenen geziye ilişkin açıklama yapan Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak, “Tunceli Pertek Termal Otel’e düzenlenen geziyi, maddi imkanı olmayan başarılı fakat gezme imkanı bulamamış çocuklarımız için gerçekleştirdik. 2 gün süren bu etkinliğimizde 120 öğrencimizi Pertek Termal Otel’de ağırladık. Çocuklar yorgunluklarını gönüllerince eğlenerek atıyorlar. İnsanlarımız birlik beraberlik ruhu içinde hareket ederek mutlu oluyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket ediyoruz ve bu işten zevk alıyoruz. İnsanımızın, vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemlidir. Onlar mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. İnşallah gelecek günlerde de bu etkinlikleri sürdüreceğiz" dedi.