Tunceli Valisine Vergi Haftası ziyareti

Tunceli Defterdarı Tahir Bayındır, Defterdarlık birim müdürleri ile birlikte, 28. Vergi Haftası nedeniyle Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

Tunceli Valisine Vergi Haftası ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tunceli Defterdarı Tahir Bayındır, Defterdarlık birim müdürleri ile birlikte, 28. Vergi Haftası nedeniyle Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Defterdar Bayındır, Vergi Haftası nedeniyle ilde gerçekleştirilecek çalışma ve ziyaretler hakkında Vali Kaymak’a bilgi verdi. Ziyaretleri nedeniyle Defterdar Bayındır ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Osman Kaymak, “Vergi, devletin kamu hizmetlerini yürütmesi için vatandaşlarımızdan, kurumlarımızdan kazançları üzerinden almış olduğu bir gelir ve kamu gelirlerinin de büyük oranını oluşturuyor. Kamu hizmetlerinin zamanında ve vatandaşın talep ettiği gibi yürütülmesi bakımından vergi gelirlerinin toplanması çok önemli. İlimiz Türkiye tahsilat sıralamasında ikinci sırada yer almaktadır. İlimizin her yıl tahsilat oranı sıralamasında ilk sıralarda yer almış olması vergi bilinci ve vergi ahlakının doğru kavrandığının göstergesidir. Tunceli halkı borcuna sadık ve vergisini zamanında ödeyen insanlardan oluşuyor. Bu konuda vatandaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Vergi Haftası’nın ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.