U19'da şampiyonluk yarışı kızıştı

Malatya U19 1.Ligi'nde bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışı nefes kesmeye başladı. A Grubu'nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor, B Grubu'nda ise Orduzuspor ile Battalgazi Belediyespor şampiyonluğa en yakın takımlar olarak dikkat çekiyor.

U19'da şampiyonluk yarışı kızıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya U19 1.Ligi’nde bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışı nefes kesmeye başladı. A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor, B Grubu’nda ise Orduzuspor ile Battalgazi Belediyespor şampiyonluğa en yakın takımlar olarak dikkat çekiyor.

Malatya U19 1.Ligi’nde 12.hafta geride kaldı. Ligde son 2 haftaya girilirken, A ve B Grubu’nda şampiyonluk için takımlar var güçleriyle mücadele ediyorlar.

Ligde 12 hafta geride kalırken, A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor 33’er puanla son iki haftaya kafa kafaya girecek.

Ligde 12 haftada 11 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, averajla A Grubu’nda zirvede yer alıyor. Turuncu yeşilliler, 12 haftalık süreçte rakip ağları 55 kez havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.

A Grubu’nda 11 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 33 puan toplayan Telekomspor ise averajla ikinci sırada bulunuyor. Telekomspor, 12 haftalık bölümde 48 gol kaydedip, 8 gol yedi.

B Grubu’nda ise Orduzuspor 33 puanla zirvede yer alıyor. 12 haftada 11 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan siyah beyazlılar, son iki haftaya avantajlı girecek.

Grup’ta 12 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 31 puan toplayan Battalgazi Belediyespor ise ikinci sırada bulunuyor. Grup’ta 12 haftalık bölümde 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan Arguvan Belediyespor’un da şampiyonluk şansı bulunuyor.