U21 Ligi'nde E. Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'a konuk olacak

U21 Süper Ligi'nin 19. haftasında D.G. Sivasspor U21 takımını 1-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

U21 Ligi'nde E. Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'a konuk olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

U21 Süper Ligi’nin 19. haftasında D.G. Sivasspor U21 takımını 1-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Antalya’da gerçekleştirilen son antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun, oyuncularına bazı uyarılarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Süper Lig U21 Ligi’nde 31 puanla 7. sırada bulunuyor.

“Yarıştırıcı değil, yetiştirici bir alt yapı modeli”

Takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, Antalya karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başladıklarını hatırlatan Doğandemir, "Geçen hafta iyi oyunla Sivasspor’u 1-0 yendik ve ikinci yarıya galibiyetle başladık. Umarım ikinci yarıda bu gidişatımız sürer. Bu hafta da zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Futbolcularımız bu maça çok iyi hazırlandı. Antalya’dan alacağımız galibiyetle yukarılara biraz daha yaklaşmak istiyoruz. Biliyorsunuz daha önce de söyledim, bizim amacımız yarıştırıcı değil, yetiştirici bir alt yapı modeli. Bu modeli de yavaş yavaş ortaya çıkarıyoruz. İnşallah Malatya futbolunun yarınları çok iyi olacak” diye konuştu.