Vali Kaldırım'dan Keban'a çıkarma

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, pazartesi günü mesaisini Keban'a ayırarak şehit ailesini ziyaret etti, ilçede incelemelerde bulundu. Vali Kaldırım'a Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ta eşlik etti.

Vali Kaldırım'dan Keban'a çıkarma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keban ziyaretine ilk olarak 1993 yılında Hakkâri'de şehit olan Polis Memuru Orhan Akpınar'ın Bahçeli Köyü'nde bulunan ailesine taziye ziyareti ve bayramını kutlayarak başlayan Vali Kaldırım ardından ilçeye bağlı Bahçeli ve Kuşçu köylerini ziyaret etti.

Bahçeli Köyü Muhtarı Kamil Doğan ve Kuşçu Köyü sakinleri tarafından köyler hakkında bilgi alan Vali Kaldırım ardından, iki köy arasında kalan yapımı İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçerken yol üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Kaldırım, yapımı İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve ilçede yaklaşık 14 köyü ve 20'ye yakın yerleşim yerini birbirine bağlayan Gogo Deresi Zırkı Grup Yolu'nda incelemelerde bulunmasının ardından Keban merkeze geçerek ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafın talep ve sorunlarını çay yudumlayarak dinleyen Vali Kaldırım programını Keban Kaymakamı İlyas Öztürk'ü ziyaret etmesinin ardından sonlandırdı.