Vali Kaldırım ve eşinden Potanın Perilerine ziyaret

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve eşi Berihan Kaldırım bu sene Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımını ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Vali Kaldırım ve eşinden Potanın Perilerine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sene yaptığı flaş transferler, günden güne yükselen başarı grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımına hafta sonu oynanacak zorlu mücadele öncesi moral Vali Çetin Oktay Kaldırım ve eşi Berihan Kaldırım’dan geldi. Takımın antrenmanını dikkatli bir şekilde takip eden Kaldırım çifti, antrenman bitiminin ardından sahaya inerek oyuncularla tek tek ilgilendi, tatlı ikramında bulundu. Gayet samimi bir havada gerçekleşen ziyarette oyuncuların ve Kaldırım çiftinin neşeli ve moralli halleri gözlerden kaçmadı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Vali Kaldırım, "Bugün eşimle birlikte geçen sene mükemmel bir başarı grafiği ile Süper lige yükselen Kadın Basketbol Takımımızı ziyaret ettik. Şehrimizin süper ligdeki tek temsilcisi olan takımımıza güvenimiz sonsuz. İnanıyoruz ki bu senede aynı başarıyı yakalayarak hem ilimizi hem de ülkemizi Avrupa kupalarında başarıyla temsil etme şansını yakalayacaklar. Çalışmalarımızı bu yönde sıkı bir şekilde devam ettiriyoruz. Gerek yönetim kurulumuz gerekse takımımız çok başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Oturmuş bir kadro ve organizasyon şemasına sahipler. Biz bu başarıyı dahada yayarak bir sosyal projeye dönüştürmek hedefindeyiz. Eşim ile birlikte başlattığımız çalışmayla kulübümüzü bir spor okuluna dönüştürüp en ücra köşedeki kızlarımıza dokunmak ve onları başarılı birer sporcu haline getirmek istiyoruz. Böylece başarıyı tabana yaymış olacak ve özellikle kızlarımıza yeni imkân ve ufuklar açmış olacağız. İnşallah bu şekilde devam ederek daha yüksek başarıyı yakalayacağız. Ben tüm Elazığlı hemşehrilerimizi, siyasilerimizi, STK'larımızı, iş adamlarımızı, şehrin tüm paydaşlarını bu projeye ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Hafta sonu oynanacak Kayseri maçında tüm sporseverleri tribünde görmek istiyorum" ifadelerinde bulundu.

Vali Kaldırım'a ziyaretleri sırasında Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Şiş, Basketbol Şube Sorumlusu Can Çağlar ve diğer yetkililer eşlik etti.

SONDAKİKA23.COM - HABER MERKEZİ