Vali Kalkancı: 'Muhtarlık vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısıdır'

Adıyaman'da görev yapan muhtarlar Vali Nurullah Naci Kalkancıyı ziyaret etti.

Vali Kalkancı: 'Muhtarlık vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’da görev yapan muhtarlar Vali Nurullah Naci Kalkancıyı ziyaret etti.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdülkadir Geylani Taş ve üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz ve üyeleri ile Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Şevket Alagöz ve üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

Adıyaman köy ve mahalle muhtarlarından oluşan yaklaşık 50 kişilik heyet Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Muhtarlık demokrasimizin temel taşıdır. Muhtarlık toplumumuz için çok önemli bir gelenek olup, aynı zamanda vatandaşımızın devlete açılan ilk kapısıdır. Gerek kent merkezindeki mahallelerimizde gerekse de köylerimizde birlik ve beraberliğin sağlanmasında muhtarlarımızın çok önemli bir rolü vardır. Özellikle son yıllarda hükümetimiz tarafından hayata geçirilen çok önemli bir proje olan KÖYDES Projesi kapsamında kırsal kesime yönelik hayal bile edilemeyecek çok çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Konuşma sonrası Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Vali Kalkancı’ya muhtarlık rozeti takdim etti.