Vali Memiş'e, eski görev yerinde sürpriz doğum günü

20 yıl önce kaymakamlık yaptığı Bingöl'ün Genç ilçesine gelen Gümüşhane Valisi Okay Memiş,hazırlanan doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

Vali Memiş'e, eski görev yerinde sürpriz doğum günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 yıl önce kaymakamlık yaptığı Bingöl’ün Genç ilçesine gelen Gümüşhane Valisi Okay Memiş,hazırlanan doğum günü sürprizi ile karşılaştı.

İçişleri Bakanlığının himayesinde Gümüşhane ile Bingöl arasında gerçekleştirilen ‘Kardeşlik Köprüsü Projesi’ kapsamında Bingöl’e gelen Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 1997-1999 yılları arasında Kaymakamlık görevinde bulunduğu Genç ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde sevgi gösterileriyle karşılanan Vali Memiş ve beraberindekiler, daha sonra eski kaymakamlık binasında vatandaşlarla bir araya gelip hasret giderdi.

22 Eylül 1970 doğumlu olan Vali Okay Memiş’e, Genç Belediye Başkanı Hadi Topraktan, bir sürprize imza atarak doğum günü pastası hazırladı.

Kendisi için hazırlanan sürpriz karşısında oldukça duygulanan Vali Memiş, böyle bir sürprizi beklemediğini, bu durumun kendisini hem şaşırttığını hem de duygulandırdığını dile getirdi. Memiş, daha sonra alkışlar eşliğinde 47.yaş günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü.