Vali Yırık İlçe ziyaretlerine devam ediyor

Vali Erkaya Yırık bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kovancılar İlçesini ziyaret etti.

Vali Yırık İlçe ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Yırık’a İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Ali Yıldız ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. Kovancılar İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu tarafından karşılanan Vali Yırık, Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Karaoğlu’ndan İlçe hakkında brifing alarak, değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık şeref defterini imzalayan Vali YIRIK beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Kovancılar Belediyesine geçti. Belediye Başkanı Hacı Akpınar’dan, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Yırık’a SODES Projesi kapsamında kursiyerler tarafından yapılan el emeği tablo Belediye başkanı tarafından takdim edildi.

Vali YIRIK, daha sonra kronik rahatsızlığı nedeniyle birçok cerrahi operasyon geçiren ilçe sakinlerinden Esra Çiftçi’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

İlçenin sosyo-ekonomik verilerini değerlendiren Vali YIRIK son olarak İlimizin ilk entegre kaz çiftliği olan Altınkaz Kaz Çiftliği’ni yerinde inceleyerek yaklaşık 15 Milyon TL. yatırım yapan işletme sahibi Edip Yıldırım’dan faaliyetleri hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.