Yarım kalan konutlar tehlike saçıyor

Erzurum'un Palandöken ilçesinde inşaat halinde bırakılan ve akıbetinin ne olacağı belli olmayan binalar madde bağımlıları ve intihar etmek isteyenlerin meknı haline geldi. Vatandaşlar tehlike saçan konutlara tepki gösterdi.

Yarım kalan konutlar tehlike saçıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum’un Palandöken ilçesinde inşaat halinde bırakılan ve akıbetinin ne olacağı belli olmayan binalar madde bağımlıları ve intihar etmek isteyenlerin mekânı haline geldi. Vatandaşlar tehlike saçan konutlara tepki gösterdi.

Erzurum’da son zamanlarda intihara teşebbüs olaylarının mekânı haline gelen inşaat halindeki konutlar, tehlike saçmaya başladı. Son iki ay içerisinde 15 ve 16 yaşında iki gencin atlayarak hayatlarını kaybettikleri konutlar, hemen hemen her gün polisi seferber ediyor.

Konutların ya yapılmasını ya da tamamen yıkılarak temizlenmesini isteyen semt sakinleri, “Bu konutların hemen yanı başında okullar var. Öğrencilerimiz için oldukça tehlikeli. Burası sürekli madde bağımlıları, fuhuş ve intihar etmek isteyenlerin mekânı oldu. Çocuklarımız tehlike altında” diyerek yetkililere seslerini duyurmaya çalıştılar.

Öte yandan son yaşanan olayda da intihar edeceğine dair arkadaşına mektup bırakan lise öğrencisi bir genç, inşaat halindeki konutlarda uzun süre arandı. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin hazır tutulduğu konutların bulunduğu alanda yapılan araştırmada öğrenci bulunarak ikna edildi.