Yaşlı çiftten anlamlı yardım

Sivas'ta hayırsever vatandaş İbrahim Özkur ve eşi, Vali Davut Gül'ü makamında ziyaret ederek nakdi yardımda bulundular.

Yaşlı çiftten anlamlı yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta hayırsever vatandaş İbrahim Özkur ve eşi, Vali Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek nakdi yardımda bulundular.

İl merkezinde yaşayan hayırsever yaşlı çift, biriktirdikleri bir miktar parayı yardım amaçlı uygun yerlere ulaştırılması amacıyla Vali Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Özellikle Ramazan ayında yardımlaşmanın önemli olduğunu belirten Vali Davut Gül, yapılan bağış miktarının ne olursa olsun çok kıymetli olduğunu söyleyerek “Allah yaptığınız yardımları kabul etsin, sizlere sağlık sıhhat versin." dedi.

Özkur çifti görüşme sırasında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Fırat Kalkanı Bölgesinde yapılan yardımları düzenli hale getirmek için başlatılan kampanyaya 250 TL, il merkezinde inşaat çalışmaları devam eden Ahmet Turan Gazi Cami’ne de 2 bin TL nakdi yardımda bulunmak istediklerini belirterek, paranın ilgili yerlere ulaştırılmasını istedi.

Vali Gül’ün talimatı ile hayırseverin bağışı, ilgili kuruluşların hesaplarına yatırılarak makbuzları teslim edildi. Hayırsever çift, bir süre misafiri olarak sohbet ettikleri Vali Gül’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.