Yavuz Temizer: '5 dakika'

İYİ Parti seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yavuz Temizer: '5 dakika'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu kurumlarını ve Salı pazarını ziyaret eden İYİ Parti adayı Yavuz Temizer şu açıklamayı yaptı:

Seçimler yaklaştıkça birilerinin İYİ Parti korkusu da artıyor. İftira ve algı operasyonlarıyla Elâzığ’ı durdurabileceklerini sanıyorlar. Boşuna yormasınlar kendilerini, bütün Elâzığ biliyor ki İYİ Parti’ye verilen oylar İYİ Parti’ye gidiyor. Siz İYİ Parti’nin oylarını düşüneceğinize hayat pahalılığını, enflasyonu, mazotu, döviz kurlarını düşünün. Asli görevinizi yapın.

Bir de emniyet müdürlüğümüzün yeri meselesi var. AK parti adayları, “burayı bahçe yapıyoruz” diyerek Elâzığ’dan alkış ve oy istiyor. Eşeğini önce kaybedip sonra bulan adam muamelesi yapıyorlar Elâzığ’a. Şehit kanlarıyla sulanmış toprağı TOKİ’ye verecek kadar gözlerini rant hırsı bürüyenler siz değil miydiniz? Şimdi bize neyin müjdesini veriyorsunuz? Milliyetçiler, ülkücüler iki yıldır buna direndi ve geri adım atmaya mecbur kaldınız. İşin özeti şudur: sayın ağar “5 dakika ”da milliyetçilerin projesine konmaya çalışmıştır. Bu işler öyle 5 dakikada oluyordu madem, 40 gündür neden her gün 5’er dakikanızı ayırıp bu şehrin meselelerini çözmüyorsunuz? Elazığ’da ne düğüne ne cenazeye gelmediğiniz seneler 5’er dakikanızı ayırsaydınız, bugün oğlunuzun elinden tutup kapı kapı gezmek zorunda kalmazdınız.

2007 cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi başörtülü biri Çankaya’ya çıkmasın diye meclisten kaçtığınız için millet sizi sandığa gömmüştü ve siyasi hayatınız bitmişti. Böyle ucuz şeylere tevessül ederek siyasette yer bulamazsınız.

Bu meselenin Elâzığ kamuoyundaki sahipleri de siyasetteki sahipleri de bellidir. Bunu biz de biliyoruz, bütün Elâzığ da biliyor. Kimse ‘’5 dakikada çözdük’’ diyerek ucuz hamleler peşinde koşmasın. Bir Türk milliyetçisi olarak, bir ülkücü olarak bu tür el çabukluğu numaralarına sessiz kalmayız.

Elâzığ’ın onur meselesinin çözümünde emeği geçen ülküdaşlarımdan Allah razı olsun.

Allah, vatan, millet yolunda can veren bütün kahramanlara rahmet diliyorum. Allah bizi şehitlerin şefaatine nail eylesin.