Yaz Futbol Okulu antrenmanlara başladı

Evkur Yeni Malatyaspor Yaz Futbol Okulu antrenmanlara başladı. 2004-2010 doğumlu çocukların katılabildiği yaz okulu Nurettin Soykan Tesisleri'nde neşeli bir ortamda sürüyor.

Yaz Futbol Okulu antrenmanlara başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evkur Yeni Malatyaspor Yaz Futbol Okulu antrenmanlara başladı. 2004-2010 doğumlu çocukların katılabildiği yaz okulu Nurettin Soykan Tesisleri’nde neşeli bir ortamda sürüyor.

Yaz Futbol Okulunda yeteneğiyle hocalarının beğenisini kazanacak futbolculara sarı-kırmızılı kulüp tarafından lisans çıkarılacağı belirtildi.

Yaz okulu hakkında açıklamalarda bulunan Altyapı sorumlusu Murat Uçkun "Yaz okulumuz başladı. Yoğun bir ilgi ve talep var. 6 antrenör ve 2 masör eşliğinde sağlıklı bir ortamda çalışmalarımız devam ediyor. Antrenmanlarımız Salı, Perşembe ve Cumartesi günlerinde saat 17:00-19:00 arasında yapılıyor. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerine gayret gösteriyoruz. Küçük yaş gruplarımıza oyuncu kazandırma adına futbol okullarımız önemli bir yer teşkil ediyor. Yaz okulunda yetenekli olan oyuncuları kulüp bünyesine kazandıracağız" diye konuştu.