Yeni yılda ağaç kesme fidan dik kampanyası

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yılbaşında kesilen çam ağaçlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak, toplumda fidan sevgisini aşılamak ve hayvanlara karşı duyarlılığı arttırmak amacıyla Ağaç kesme fidan dik kampanyası kapsamında vatandaşlara ücretsiz çam fidanı, lale soğanı ve hayvan besleme kapları dağıttı.

Yeni yılda ağaç kesme fidan dik kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yılbaşında kesilen çam ağaçlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak, toplumda fidan sevgisini aşılamak ve hayvanlara karşı duyarlılığı arttırmak amacıyla “Ağaç kesme fidan dik” kampanyası kapsamında vatandaşlara ücretsiz çam fidanı, lale soğanı ve hayvan besleme kapları dağıttı.

Yılbaşında kesilen çam ağaçlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak, toplumda fidan sevgisini aşılamak, ormanların korunmasına katkı sağlamak ve hayvanlara karşı duyarlılığı arttırmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Fidanlıklar Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, “Ağaç kesme fidan dik” kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanya kapsamında Diyarbakır’daki bir alışveriş merkezinde açılan stantta vatandaşlara çok sayıda çam fidanı, lale soğanı ve hayvan besleme kapları ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgili gösterdiği kampanyada Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından 12 bin adet lale soğanı dağıttı. Dağıtılan fidan, lale soğanı ve hayvan besleme kapları vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.