Yeşilyurt Belediyespor'da Dersimspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2. haftayı bay geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da hafta sonu oynanacak Dersimspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Yeşilyurt Belediyespor'da Dersimspor maçı hazırlıkları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2. haftayı bay geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da hafta sonu oynanacak Dersimspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Mavi-beyazlılar bay geçtiği haftayı değerlendirmek için Ceyhanspor ile bir hazırlık maçı oynadı ve karşılaşmayı 3-1 kazandı. BAL 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grubun ikide 2 yapan güçlü takımı Dersimspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını puan parolasıyla sürdürüyor.

Yeşiltepe 1 Nolu Saha’da çalışan Malatya ekibi, zorlu Dersim maçına puan parolasıyla hazırlanıyor. Bu arada bay haftasını boş geçirmeyerek Ceyhanspor ile bir hazırlık müsabakasını oynayan Malatya temsilcisi sahadan 3-1 galip ayrıldı. Hatay’da oynanan maçın gollerini Cuma (2) ve Buğrahan kaydetti.

Yapılan son antrenmanda dayanıklılık ve pas çalışması yapan mavi-beyazlılarda morallerin yüksek olduğu gözlenirken, tek hedefin ise Tunceli deplasmanından puanla dönebilmek olduğu öğrenildi.

8 Ekim Pazar günü Tunceli’de oynanacak Dersim - Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakası saat 15.00’te başlayacak.