Yiğitler 'Er' meydanına çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından, tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da siyaset baş döndürüyor.

Yiğitler 'Er' meydanına çıkıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mevcut partilerin içinde en hareketli parti ise tabi ki AK Parti…

AK Parti’den klasik adayların yanı sıra bu dönem genç adayların da er meydanına çıkması bekleniliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu dönem gençleri daha çok önemsiyor. Çünkü seçilme yaşı 25’ten 18'e düştü. Erdoğan, her platformda gençlerin siyasetin içinde olması gerektiğini özellikle vurguluyor.

Elazığ’da AK Parti adaylarının içinde genç birinin olması ise kesin gözüyle bakılıyor.

Peki Elazığ’da genç aday adayları arasında en dikkat çeken isim kimdir? Tabi ki Ali Dursun Er’dir. 2015 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde de aday adayı olup listeye girememişti; ama adından en çok söz ettirenlerin başında gelmişti. Ali Dursun Er, aday gösterilmemesine rağmen hiçbir zaman partisine küsmedi. Partiyle sürekli istişare halinde oldu.

Ankara ayağının çok güçlü olduğu her platformda konuşulan Ali Dursun Er’in en büyük avantajı da teşkilatın her kademesinde görev alması ve görevlerini başarılı bir şekilde yürüttüğü için Gençlik Kolları Başkanlığına kadar yükselmesidir.

Elazığ Belediyesi'nde çeşitli görevlerde yer alan Ali Dursun Er, son görev yeri de Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevidir. Müdürlük görevini de layıkıyla yerine getiren Er'in, şimdi de Elazığ’a hizmet için AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı olması bekleniliyor.