Zeytin Dalı Operasyonu'na anlamlı destek

Elazığ'da halk otobüsü şoförü Aytaç Arslan, otobüs içerisinde Türk bayrağı ve Fetih Suresi dağıtarak 'Zeytin Dalı Operasyonu'na anlamlı bir destek verdi.

Zeytin Dalı Operasyonu'na anlamlı destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütleri DEAŞ, PKK/PYD-YPG’nin temizlenmesi için başlatılan ve kararlılıkla devam edilen Zeytin Dalı Harekatı’na her türlü destek devam ediyor. Ulukent Mahallesi’ne sefer yapan Elazığ Belediyesi Özel Halk Otobüsü Şoförü Aytaç Arslan, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın desteğiyle otobüsteki vatandaşlara Türk bayrağı ve Fetih Suresi dağıttı. Renkli görüntülerin oluştuğu otobüste bazı vatandaşlar dua ederken bazıları da bayraklarını sallayarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Operasyonun başladığı andan itibaren kanının kaynadığını dile getiren şoför Aytaç Arslan, “Yerimde duramıyorum. Türk milleti olarak savaşa her daim hazırız. Oraya gidemediğim ama gönüller her zaman oradaydı. Vatandaş olarak her zaman oradayız ve Mehmetçiğimizin yanlarındayız. Sabah Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı aradım. O da bana bayrak ve Fetih Suresi’ni temin etti. ‘Eğer sen böyle bir şeye başladıysan, ben de başkan olarak her zaman arkadayım’ dedi. Allah ondan bin kere razı olsun ki bana böyle bir imkan sağladı. Fetih suremizi dağıttık. İnanıyorum ki vatandaşlar olarak Mehmetçiğimiz için her zaman her dakika dua okumaktayız. Kardeşlerimizde bilsin ki Elazığ halkı ve Türk milleti olarak dualarımızla, yüreğimizle, kalbimizle her zaman onlarla beraberiz” dedi.

Türk askerlerinin galip geleceği belirten Arslan, “Anlımızın akıyla çıkacağız ve düşmanlarımızı mağlup edeceğiz. Cumhurbaşkanımdan bir isteğim olacak. 35 yaşındayım ve kimseden bir şey istemedim. Cumhurbaşkanıma yalvarıyorum. Bir izin çıkartın ben savaşa gideyim. Türk milletinin nasıl savaşa hazır olduğunu gösterelim. Savaşa gitmek ve kardeşlerimin yanında olmak istiyorum. Bu ölümlü dünyada eğer vatanım için ölürsem ne mutlu bana” diye konuştu.

Vatandaşlar olarak devletin yanında olduklarını ifade eden yolculardan İbrahim Şekercioğlu ise “Her zaman Mehmetçiklerimizin yanındayız. Şoför ağabeyimiz bayrak ve Fetih Suresi dağıttı. Onun için ağabeyimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Afrin’de savaşan askerler için dua ettiklerini aktaran yolculardan Cumali Ertürk de, “Her zaman arkalarındayız. Şoför arkadaşımızın yaptığı çalışma çok güzel. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Daima vatanımızın arkasındayız” diyerek düşüncelerini anlattı.