'31 Mart'ta Elazığ'da milat olacak'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, halkla içe içe seçim çalışmalarını yürütüyor.

'31 Mart'ta Elazığ'da milat olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Günün erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Başkan Adayı Haluk Arslan, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde de yanlarında olmaya çalışıyor.

Gün içinde taziye evlerin de yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza taziyelerini ileten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan akşamları da vatandaşlarımızın düğünlerine icabet ederek onların mutluğuna ortak oluyor.

Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim çalışmaları kapsamında STK Ziyaretlerine de devam ediyor. Ab-ı Hayat Vakfı’na ziyarette bulunan Arslan, burada Vakıf Başkanı Ersin Eryılmaz ile bir araya geldi. Arslan, Ab-ı Hayat Vakfı Başkanı Ersin Eryılmaz’a Elazığ ile ilgili projelerini anlatarak istişarelerde bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK BİR KARAR VERMEMİZ GEREKİYOR”

Seçim çalışmaları kapsamında birtakım açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, 31 Mart seçimlerinin şehrin sıkıntılardan kurtulması için bir umut teşkil ettiğini belirterek, “Seçim sürecinin sonucunun da şehrimiz için bir düğün havası şeklinde olmasını ve Elazığ için iyi günlerin olmasını temenni ediyoruz.  Herkesin sevineceği, mutlu olacağı bir sonuç oluşmasını herkes gibi temenni ediyoruz. İçinde bulunduğumuz karamsar ortamın şehrin sıkıntılarının çözülmesi için bir umut olacağına, olması gerektiğine inanıyoruz.  Bizler seçim çalışması boyunca meselelerimizi masaya yatıracağız, üzüleceğiz, sevineceğiz bugün düğün merasiminde olduğu gibi ama çözüm noktasında da mutlaka sonuca ulaşacağız. Bence değerlendirmelerimiz yaparken sağlıklı bir şekilde yapmak zorundayız enine boyuna düşünüp kararımızı verirken kendi geleceğimizi düşünerek kendi çocuklarımızın geleceğini düşünerek bir karar vermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ’DA 31 MART MİLAT OLACAK”

Belediyenin kaynaklarının olduğunu ve Elazığ’ın, bu kaynakları doğru kullanacak bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyleyen Arslan, bu kaynakları doğru kullanmak için belediye başkanlığına talip olduğunu belirtti. Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkanı Adayı Haluk Arslan, “Belediye hepimizin. Belediye kaynakları hepimizin kaynakları. Bu kaynaklara en iyi en doğru şekilde kullanacak bir yönetime ihtiyacımız var. Elazığ bunu hak ediyor. Elazığ milleti en iyi hizmeti en güzel hizmeti ve çalışmayı hak ediyor. Elazığ bu potansiyeli taşıyor ve imkanında var. Bu süreci bunu değerlendirme bunu olgunlaştırma anlamında hep beraber yapacağız ve bir sonuca ulaşacağız. Benim temennim seçim Elazığ için bir milat olacak.” diye konuştu.