'3D' tiyatroseverlerle buluşuyor

Türkiye'de ilk defa Elazığ Adliyesi tarafından yapılan Tiyatro Kulübü oyunlarına gösterilen yoğun ilgi yeni projelerin kapısını açtı.

'3D' tiyatroseverlerle buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Adliyesi personelleri tarafından gerçekleşecek olan “3D” oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşuyor.

GÜZEL TEPKİLER NETİCESİNDE HAKLI GURUR YAŞIYORUZ

Elazığ Adliyesi Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen oyunların yönetmeni Barış Gürgöz: “Türkiye’de ilk defa adliye personelleri tarafından düzenlenen ‘’Gereği Düşünüldü‘’ isimli tiyatro oyunumuzun ardından almış olduğumuz güzel tepkiler neticesinde yeniden proje girişiminde bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. “dedi. Gürgöz, “Yoğun iş temposu ve ağır sorumlulukları olan adliye personelleri olarak işten arta kalan zamanlarda bu tür projelerde yer almaya çalışıyoruz. Böylece tiyatronun önemini de yaşatmaya çalışıyoruz. Tiyatro oyunumuza olumlu tepkiler bil hayli fazla. Oynamış olduğumuz oyunlar hem kamu personelleri tarafından hem de öğrenci ve halkımız tarafından benimsendi. Bizlerde ikinci projeyi yazma kararı aldık ekibimizle. İnşallah 22 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde 3D oyunumuzu sergilemiş olacağız. Bizleri izlemeye gelecek olan gerek adli personelimizin gerek halkımızın yüzünde bir tebessüm oluşturup beğenmeleri bizleri gerçekten mutlu ediyor. Vermiş olduğumuz emek ve çabayı mutlulukla tatmin ettirebiliyoruz. Kısa zamanda çok iş yaparak seyircilerimiz için eğlencesi ve kahkahası bol bir oyun hazırladık. Biz çalışırken çok eğlendik şimdi sıra bunu sahneye yansıtmakta. Oynayacağımız 3D oyunumuza herkesi davet ediyoruz. Bize her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz,  Elazığ Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Başkanı Mustafa Alçık’a ve bizlere destek veren tüm kamu kurumlarına ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.