'Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşktır'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

'Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında vatandaşlara hitap eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Biz bu yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir, bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşktır.” dedi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Muammer Çorbacıoğlu sokakta hizmet veren esnafları ve Cumhuriyet Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve talepleri dinledi. Şerifoğulları ayrıca, Sanayi Mahallesinde seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Açılış programında büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Biz yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız.” dedi.

“GECE, GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Belediye Başkanı seçilmesi taktirde farklı bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Şerifoğulları, “31 Mart’a kadar hem yönetim anlayışımızı hem de projelerimizi sizlere anlatmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ben aday olduğum ilk günden itibaren hep farklı bir belediye başkanı olacağımı söyledim. Rabbim nasip ederse, bu şehrin Şehrül Emini olduğum gün rozetimi bir kenara bırakacağım. Bana oy vermiş, vermemiş bunun ayrımını yapmadan, hiçbir mahalle ayrımı yapmadan bu şehrin bütün insanına, bu şehrin bütün mahallelerine eşit bir şekilde hizmet getirmeye çalışacağım. Belediyecilik hizmet işi, gönül işi. Biz de sizlerin derdi ile dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hemhal olmak, iyi günde kötü günde sizlerle beraber olabilme adına bu göreve talip olduk.” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

Elazığ’ı çok daha iyi yerlere getirmek için gayret göstereceklerini belirten Şerifoğulları, “Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Biz sizlerle el ele, gönül gönüle vererek Elazığımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Ben bu milletin sevdalısıyım, bu toprakların sevdalısıyım. Ben sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir, bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır, şehre olan aşktır.” ifadelerine yer verdi.

“ELAZIĞIMIZA DEĞER KATACAĞIZ”

Elazığ için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladıklarını vurgulayan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Memleketin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntıları, sorunları çözebilme adına projeler hazırladık. Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız için projeler hazırladık. İstihdam anlamında ilimizin kalkınabilmesi adına projeler hazırladık. Bu şehrin her mahallesine eşit hizmet getirebilme adına sizlerin karşınızdayız. Biz her mahallemize eşit hizmet götürmeye gayret edeceğiz. Bunu yaparken adil olacağız. Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız.”

MİTİNGE DAVET

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart Cumartesi günü saat 12:30’da İstasyon Meydanında Elazığlılarla buluşacağını hatırlatarak, “Elazığlılar Cumhurbaşkanımızı özledi. Cumhurbaşkanımız Elazığlıları özlemiş. Hasret giderecek.  İnşallah Elazığımıza yakışır bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız, bağrımıza basacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığımıza dair müjdelerde bulunacak. Bizlerin de Sayın Cumhurbaşkanımızdan taleplerimiz olacak. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet ediyorum.” dedi.