'Çare milli görüş, çözüm de Saadet Partisi'

Saadet Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor.

'Çare milli görüş, çözüm de Saadet Partisi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları Şuurlu Öğretmenler Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partili adaylar Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Habip Karaçorlu tarafından karşılandı.

ÖĞDER Elazığ Şubesi Başkanı Habip Karaçorlu, Saadet Partisi Milletvekili adaylarının ziyaretinden memnun olduğunu belirterek onlara teşekkür etti. Karaçorlu, “24 Haziran’da ülkemiz bir seçime gidiyor. Hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimi yapılacak. Bu süreçte Saadet Partili milletvekili adaylarımız derneğimizi ziyaret ettiler. Kendilerine göstermiş oldukları bu nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Yapılacak seçimin inşallah ülkemiz, milletimiz, devletimiz için hayırlar getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

HACIBEKİROĞLU: “ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ, ÇÖZÜM DE SAADET PARTİSİ”

Yaptığı açıklamada öğretmenlerin sorunlarına değinen Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, bu sorunların Saadet iktidarında çözüme ulaşacağını ifade ederek “Türkiye sorunlar yumağı haline geldi. Bu sorunlar yumağının için de bir sorun da öğretmenlerin sorunu… bence en büyük sıkıntı milli eğitim müfredatında… biz Saadet Partisi olarak hep şunu söylüyoruz. Değerli Elazığlılar dünyanın sonu değildir. Bu sıkıntıların çaresi de vardır çözümü de vardır. Çare milli görüş, çözüm de Saadet Partisi’dir. Bunu herkes bilmelidir. Biz geldiğimizde Türkiye’nin tüm sıkıntılarını kısa sürede çözeceğimiz gibi öğretmenlerimizin de sıkıntılarını halledeceğiz. Öğretmenlerin vereceği kaliteli bir müfredatla altın nesil yetiştireceğiz.” dedi.

SADAK: “24 HAZİRAN’DA TEPKİNİZİ ORTAYA KOYUN”

Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Nedim Sadak ise açıklamasında Elazığlıların tepkisini ortaya koyması gerektiğini belirtti. Sadak, “24 Haziran’da stratejik bir oy kullanmanız mümkün. Biliyorsunuz cumhurbaşkanlığı seçim sistemi değiştirildi. Bu seçimde cumhurbaşkanlığı için ayrı oy, milletvekilliği için ayrı oy kullanacağız. Eğer sizler de Elazığ’ın iradesinin vekil listelerine yansımadığını düşünüyorsanız 24 Haziran’da tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Bizler Saadet Partisi milletvekili adayları olarak yıllardır aktif siyaset içindeyiz. Özellikle Elazığ’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Bu anlamda Elazığ’a ciddi anlamda destek olacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

EMRE: “MİLLİ GÖRÜŞ TERÖRLE YAN YANA GELEMEZ. GELMEYECEKTİR”

Saadet Partisi’nin oylarının yükselişte olduğunu söyleyen Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Mustafa Emre, Saadet Partisi’ne yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu belirtti. İktidar partisinin gündemi değiştirerek Saadet Partisi’ne saldırılarla meşgul olduğunu ifade eden Emre, “İktidar partisi mensupları yöneticileri, milletvekilleri topyekûn AK Parti’nin önündeki en büyük engel, iktidarının yıkılmasındaki en büyük sebep olan Saadet Partisi’ne saldırılarla meşgul olmaktadırlar. Saadet Partisi’ne çamur atmakla asıl gündemi uzaklaştırarak toplumumuzu algılarla yönetmeye devam ediyorlar. Elazığ milletvekili adaylarından birkaçı özellikle gündemden uzak kara propagandayla bizi terör örgütüyle yan yana getirmenin çabası içindeler. Buradan halkımıza seslenmek istiyorum. Milli görüş 50 yıllık bir davaya sahip. Terör örgütleriyle hiçbir zaman yan yana gelmedi, gelemez ve gelmeyecektir. Bu iftirayı yapanlara haklarımızı helal etmediğimizi belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

ERGEN: “MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİN TEK ADRESİ SAADET PARTİSİ’DİR”

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Özkan Ergen ise siyasette ahde vefanın önemine değindi ve AK Parti’yi eleştirdi. Ergen, “Ahde vefa en önemli konulardan birisidir. Ahde vefa İslami bir terimdir. Müslümanlar ahde vefalı olmak zorundadırlar. Ahde vefa denilince aklımıza ilk olarak milli görüşçüler gelir. Ahde vefasızlık denilince ise aklımıza AKP iktidarı gelmektedir. Eğer biraz ahde vefalı olsalar idi böyle kirli ve gayri ahlaki bir seçim süreci yürütmezlerdi. İnsanları kamplara bölmezlerdi. Kardeşi kardeşe düşman etmezlerdi. İnsanları tehditle, korkuyla sindirmeye çalışmazlardı. Bizler elhamdülillah ahde vefalı insanlarız. Hangi partide hangi kurumda olursa olsun milli görüşçülere seslenmek istiyorum. Milli görüşçülerin tek adresi Saadet Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.