'Daha müreffeh bir Elazığ için çalışacağız'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 'Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Yaşlılarımızdan gençlerimize kadınlarımızdan çocuklarımıza, engellilerimizden şehrimizin her bir ferdine daha müreffeh bir Elazığ için çalışacağız.' dedi.

'Daha müreffeh bir Elazığ için çalışacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önceki gün düzenlenen tanıtım toplantısında 11 ana başlıkta 100 projeyi kamuoyu ile paylaşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları çerçevesinde canlı hayvan pazarını ziyaret ederek esnaflar ve vatandaşlarla görüştü.

Şerifoğulları daha sonra Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’yı ziyaret ederek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Kekliktepe mevkiinde hizmet veren işletmeleri ve küçük sanayi sitesini de ziyaret eden Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, işletme yöneticilerine ve çalışanlara başarılar dileyerek, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

“ELAZIĞ’I GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı adım adım gezdiklerini ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediklerini kaydetti.

Seçim gününe kadar yoğun bir şekilde çalışacaklarını ve hazırladıkları projeleri anlatacaklarını belirten Şerifoğulları, “Elazığımız için hazırladığımız projelerimizi kamuoyu ile paylaştık. Projelerimizin kamuoyu tarafından kabul gördüğünü ve beğenildiğini gözlemledik. Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Bu amaçlarla halkımızın takdirine sunduğumuz 11 başlıkta 100 proje Elâzığ’ımıza hayırlı olsun. Büyük ve köklü bir geçmişi ile en büyük mirasımız olan şehrimizin geleceğini hak ettiği gibi şekillendirmek temel gayemizdir. Biz şehirlerimizin bugününe olduğu kadar, yarınına karşı da sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bu nedenle medeniyetimizden ilham alarak geleceğimizi imar etme gayesindeyiz. Şehrimizin kültürden ekonomiye tüm yönlerini analiz ettiğimiz, zayıf ve güçlü taraflarını ortaya koyduğumuz çalışmalarımız ışığında, belediyemizi değer üreten şehir anlayışıyla yöneteceğiz. Talip olduğumuz makamı, şehrimize olan aşkımızı ve hizmet sevdamızı sergileyebilmemize bir vesile olarak görmekteyiz. Biz asla aldatan olmayacağız. Yapabileceğimiz işleri söyleyecek, gerçekleşmesi mümkün olmayan bir vaadin içinde olmayacağız.  Dürüstlük bizim için sadece siyasi değil, aynı zamanda ahlaki bir kavramdır. Elazığ’ın her köşesine aynı duyarlılıkla dokunacağız. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz. İstişare ve ortak akılla hareket edeceğiz. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz. İşimiz sorun çözmek. Hiçbir sorunu ertelemeyeceğiz. Sabırla, kararlılıkla ve cesaretle sorunların üzerine gideceğiz. Çözüm odaklı olacağız. Elazığ’ı geleceğe hazırlayacağız. Tüm birimlerimiz ile disiplinli bir şekilde uyum içinde çalışacağız. En temel ölçümüz liyakat ve verimlilik olacak. Yeni ekonomik kaynaklar oluşturacağız. Mevcut gelir getirici kaynakları kontrol altına alıp verimliliğini artıracağız. Tasarruf ve kaynakların verimli kullanılması yönetim felsefemizin temelini oluşturan unsurlardan biri olacak. Altyapıdan ulaşıma, kentsel dönüşümden çevreye, kültür ve turizmden gençlik ve spora, istihdam ve kalkınmadan akıllı kent uygulamalarına, sosyal belediyecilikten kurumsal-şeffaf belediyeciliğe ve de bu aziz şehrin vizyonuna değer katacak projeler hazırladık. Hazırladığımız projeler doğrultusunda şehrimizin coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri tasarlayacağız. Şehir Planlarımızı, altyapı ve üstyapı projelerimizi, şehrimizin asli karakterini güçlendirecek şekilde uygulamaya koyacağız. Yaşlılarımızdan gençlerimize kadınlarımızdan çocuklarımıza, engellilerimizden şehrimizin her bir ferdine daha müreffeh bir Elazığ için çalışacağız.” şeklinde konuştu.