'Engellilerin sorunlarını en iyi biz anlarız'

24 Haziran seçimlerine az bir zaman kala Saadet Partisi esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.

'Engellilerin sorunlarını en iyi biz anlarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Milletvekili Adayları Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı Sanayi Sitesi, Abdullahpaşa minibüs durağı, Elazığ Şizofren Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Sanayi sitesine giden adaylar, esnaflarla bir araya geldi. Sanayi Sitesi esnafının sıkıntılarını dinleyen Saadet Partili adaylar 24 Haziran seçimlerinde partilerine destek istedi.

ERGEN: “ESNAFIMIZI CANLANDIRACAĞIZ”

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen, esnafın durumunun içler acısı olduğunu belirterek “24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında sanayi sitesi esnafını gezdik. Esnafımızın derdini dinliyoruz, sohbet ediyoruz. Esnafımızın bayağı bir sıkıntısı var. 16 yıldır ülkemizi yöneten hükümet maalesef esnafımıza yönelik pek bir şey yapamadı. Çünkü piyasaya para inmedi. Piyasaya para inmezse esnafımız da, memurumuz da işçimiz de sıkıntılı olur. Bizler inşallah geçmişte yaptığımız gibi gelecekte de eğer bize fırsat verilirse milli görüş iktidarında esnafımızı, köylümüzü, işçimizi canlandıracağız.” İfadelerini kullandı.

EMRE: “KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, Elazığlıların artık iktidar partisine sandıkta gereken tepkiyi vermesi gerektiğine değinerek, “Malumunuz seçim var önümüzde. Elazığlı hemşerilerimden bir şey talep ediyorum. Bizi 16 yıldır bir iktidar yönetiyor. Bu iktidardan memnunsak gönül rahatlığıyla gideceğiz ve tercihimizi bunlardan yana kullanacağız. Memnun değilsek de Allah rızası için düşünerek tercihimizi Saadet Partisi’nden yana kullanalım. Saadet partisi geçmişte olduğu gibi bugün de mücadelesine sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Sahadayız. Halkımızın derdiyle dertleniyoruz. Allah’ın izniyle bizler Saadet Partisi olarak geldiğimiz zaman 25 Haziran sabahına aydınlık bir Türkiye’ye ulaşacağız. Kamil manada adaleti temsil edeceğiz. Reformlarımızla bu memlekete yaptığımız hizmetlerin devamını yapacağız. Engellileri, emeklileri bütün kesimleri kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kardeşliği yeniden tesis edeceğiz. Biz inanıyoruz ki inananlar üstündür.” dedi.

Sanayi Sitesi’nin ardından çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları 27 No’lu Abdullahpaşa Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Durağı - şizofreni derneği ziyaret etti. Şoförlerle sohbet eden Saadet Partili adayların bir sonraki durağı ise Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği oldu.

EMRE: “ENGELLİLERİN SORUNLARINI EN İYİ BEN ANLARIM”

Dernek yöneticileri tarafından karşılanan adaylar, onlarla sohbet etti. Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, Elazığ’da siyasi partilerin engelli adayına yer vermediğini Saadet Partisi’nin ise bu konuda hassas davrandığını söyledi. Emre, “Elazığ sathında değmedik yürek, sıkmadık el bırakmayana dek mücadeleye devam ediyoruz. Elazığ’da tüm siyasi partiler içerisinde bu kardeşiniz Saadet Partisi’nden engelli milletvekili adayı… Diğer partilerden maalesef engelli adayımız yok. Türkiye’de 7 buçuk milyon engelli Elazığ’da ise 40 bin civarında engelli kardeşimiz var. Özellikle engelli kardeşlerimizden ve ailelerinden destek bekliyorum. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını biliyoruz. Dertleriyle dertleniyoruz. Ya başaracağız ya başaracağız başka çözüm yolumuz yok. Engellilerin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak fotoğraflarda argüman olarak kullanmayan, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali engellilerin sorunlarını içten hisseden bir kardeşiniz olarak sizi en iyi ben anlarım. Desteklerinizi bekliyorum.” diye konuştu.