'Hedefimiz, 20 seçim bölgesinde 20 başkanlık'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart seçimlerinde Elazığ'da 20 belediye başkanlığının 20'sini de kazanarak AK belediyeciliğin en güzel uygulamalarını Elazığ'ın bütününe sunmak istediklerini vurguladı.

'Hedefimiz, 20 seçim bölgesinde 20 başkanlık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Karakoçan, Kovancılar, Palu, Arıcak, Ağın, Keban, Baskil, Sivrice, Alacakaya ve Maden ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılış programlarına katıldı. Şerifoğulları, akşam saatlerinde ise mahalle toplantılarına katıldı ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçe seçim koordinasyon merkezlerinin açılış programlarında konuşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kaldığını, bu süreyi il merkezinde, ilçe ve beldelerde çok iyi şekilde değerlendirip hedefe ulaşmak istediklerini kaydetti.

“Bizim gönül belediyeciliği sloganımız var. Aynı zamanda 20 seçim bölgesinde 20 başkanlık gibi bir hedefimiz var. Bizler hem il merkezinde hem diğer seçim bölgelerinde çok çalışarak, sizlerle birlikte yol yürüyerek seçimleri kazanmak istiyoruz. Seçimleri kazandıktan sonra AK belediyeciliğin en güzel uygulamalarını hem ilimize, hem ilçelerimize, hem de belgelerimize sunmak istiyoruz. Belediyecilik hizmet işi, belediyecilik gönül işi, belediyecilik sevda işi. Bu gönül, bu hizmet, bu sevda AK Parti’nin AK kadrolarında var. Bizler de Rabbim nasip ederse merkezde seçimi kazanırsak sadece 38 mahalleden ibaret görmüyoruz hizmet alanımızı. Aynı zamanda 10 ilçe ve 9 beldemizle Elazığ’ın bütününe hizmet edeceğiz. Her seçim bölgesinde 20 adayımızla birlikte kapı kapı geziyoruz. Sıkmadık el bırakmıyoruz. Girmedik gönül bırakmayana kadar bu çalışmamız seçim gününe kadar devam edecek. Hem il merkezinde hem de ilçelerimizde ve beldelerimizde seçimden zaferle ayrılarak Elazığ’ın bütününde ak belediyeciliğin hizmetini siz saygıdeğer vatandaşlarımıza tanıtarak çalışmalarımızı gayretle, samimiyetle ve tevazuyla yürüteceğiz. Allah’ın izni ile Elazığ il merkezi ve ilçelerimizde omuz omuza vererek en güzel hizmetleri birlikte getirmek için çalışacağız.” dedi.

“ŞEHRÜL EMİN MAKAMININ HAKKINI VERECEĞİZ”

AK Parti’nin kurulduğu yıldan itibaren belediyecilik hizmetleri anlamında da çok önemli hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Elazığ belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Elazığımız her zaman partimizin yanında olmuştur, her zaman milletin adamı, ümmetin umudu Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. 31 Mart seçimlerinde de partimizin yanında olacağını biliyoruz. Elazığ il merkezinde, ilçe ve beldelerimizde partimize destek vererek bizleri belediye başkanlığı makamına oturtacaksınız, bizler de şehrül emin makamının hakkını vererek sizlere en güzel hizmeti getireceğiz.” diye konuştu.

“HER MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ merkez Abdullahpaşa mahallesinde ise site toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerine projelerini anlatan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Rabbim nasip eder Belediye Başkanı makamına oturursak 5 yıl boyunca gece gündüz demeden Elazığ için çalışacağız. Genç yaşta rabbim bana çok güzel bir fırsatı nasip etti. İnşallah o makamı da nasip ettikten sonra gerekirse başımızı yastığa koymadan Elazığımızın her bölgesine, her mahallesine hizmet edebilme adına çalışacağız. Bizlerin siyasetinin ve kişiliğinin özünde adalet, samimiyet, dürüstlük, şeffaflık, eşit hizmet, hesap verebilirlik ve gönüllere girebilmek olacak. Adaletten asla taviz vermeyeceğiz. Her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz.” dedi.