'İstasyon Meydanı'nda miting yapmaya cesaret edemediler'

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, 24 Haziran seçimleri ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Elazığ ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

'İstasyon Meydanı'nda miting yapmaya cesaret edemediler'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına Malatya Yolu’nda esnaf ziyareti ile devam eden Yavuz Temizer yaptığı değerlendirmede bütün sosyal gruplara hitap eden bir seçim beyannamesi ile milletle sözleştiklerini belirterek ülkeyi yönetmeye hazır olduklarını belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Elazığ ziyaretini de değerlendiren Temizer, iktidar partisinin İstasyon Meydanı’nda miting yapmaya cesaret edemediğini söyledi.

Yavuz Temizer’in açıklamasının tam metni ise şöyle:

‘Genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’in seçim beyannamemizi açıkladığı aday tanıtım toplantımızın ardından seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim beyannamemiz tüm sosyal gruplara dönük çözümler içeren ve ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu gösteren ciddi bir çalışma. İYİ Parti, Türkiye’yi yönetmeye geliyor.

Elazığ’da gittiğimiz her yerde ilgi ve coşkuyla karşılanıyoruz hamdolsun.

Biliyorsunuz, hem İYİ Parti’yi engellemek hem de ekonomik krizi gizleyebilmek için baskın seçim kararı aldılar. Ama kurdukları tuzak kendi ayaklarına dolandı.

16 yıldır bu şehre hiçbir şey vermeyen denenmiş isimleri tekrar Elazığ’a dayattılar. Hemşerilerimiz bunları da İYİ listeyi de görüyor. Bunlar kendileri de anladı başlarına geleceği. O yüzden de İstasyon Meydanında miting yapmaya cesaret edemeyip postanenin önünde toplandılar.

Sayın Başbakan da tabloyu görünce ne diyeceğini şaşırdı ve ‘21 haziranda stad için kazmayı vuracağız’ dedi. 21 haziranda stadın orada olacağız ve bekleyeceğiz.

Bunların insicamı bozuldu. Artık yalan para etmiyor. ‘Evet çıkarsa Türkiye uçacak’ dediler. Ama gördük ki dolar uçtu, euro uçtu, mazot uçtu, süt uçtu. Artık sıra bunlarda.

Fazla bir süre kalmadı. 24 haziran akşamından itibaren vekillik nasıl yapılır, şehrin hukuku nasıl korunur, nasıl hizmet edilir göstereceğiz. Bunun için hemşerilerimizi Elazığ’a iyilik yapmaya çağırıyoruz. Elazığ iyi olacak, Türkiye iyi olacak.’