'Kutlu seferde kahraman ordumuza üstün başarılar diliyorum'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda kahraman ordu mensuplarımıza başarılar diliyorum' dedi.

'Kutlu seferde kahraman ordumuza üstün başarılar diliyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Harekat ile bölgeye barış ve huzur getirilmesinin amaçlandığını belirten Başkan Şerifoğulları açıklamasında, "Başlatılan bu kutlu seferle güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amaçlanmaktadır. Barış Pınarı Harekatı ile ülkemize yönelik terör tehdidi bertaraf edilecektir. Oluşturulacak Güvenli Bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerine de imkan sağlanmış olacak. Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak ve tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtarmak amacıyla kahraman ordu mensuplarımızın yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı ile milli varlığımızı tehdit eden hain ve bölücü örgütler, saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirilecektir. Allah, kahraman ordumuzun yardımcısı olsun, gazamız mübarek olsun"  ifadelerine yer verdi.