'Seçime dört dörtlük hazır olan bir teşkilatız'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, kanal 23'te katılmış olduğu 'Seçim Özel' programında seçim kampanyasının bugün başlayacağını söyledi.

'Seçime dört dörtlük hazır olan bir teşkilatız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, kanal 23'te katıldığı 'Seçim Özel' programında yaptığı açıklamada, “Öncelikle açıklanan adaylarımız şehrimize hayırlı olsun. Beş milletvekili adayımız açıklandı. Birincisi Metin Bulut, ikincisi Sermin Balık, üçüncüsü Tolga Ağar, dördüncüsü Zülfü Demirbağ, beşincisi Şahin Şerifoğulları. Ben tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. AK Parti Elazığ il teşkilatı seçim konusunda uzmanlaşmış bir kadroya sahip. Birkaç gün içerisinde seçime hazırlık yapılması noktasında hemen mobilize olabilecek durumdayız. Bugün bir internet haber sitesinde Elazığ teşkilatının Bingöl teşkilatıyla birlikte tüm verilerde yüzde yüzlük hazırlık oranında dört teşkilattan biri. Elazığ, Bingöl, Erzincan ve Ardahan genel merkezimin yapmış olduğu toplantıda ortaya çıkan tablo buydu. Arkadaşlarımız son derece tecrübe kazandılar. Yarın şu organizasyon düzenlenecek dediğimizde detayları konuşmuyoruz artık. İlgili arkadaşlarımız orada neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorlar. Dolayısıyla bizim açımızdan seçimi idare etmek, seçimi sonuçlandırmak en kolay işlerden bir tanesidir” diye belirtti.

Gürgöze, “Bugün itibariyle milletvekillerimiz Elazığ’a intikal edecekler. Yarın seçim koordinasyon merkezimizde milletvekillerimiz ile bir toplantımız olacak. Bizim hazırlamış olduğumuz otuz günlük süreyi planladık ve sonuna kadar gün gün planlamış durumdayız. Milletvekillerimizin bu hususta bir şey yapmasına gerek yok. Tamamını il teşkilatı olarak planladık ve onlarla istişare yapıp bunu hayata geçireceğiz. Yapacağımız toplantıdan sonra zaman bulabilirsek yakın ilçelerimizden iki tanesini ziyaret edeceğiz ama henüz kesin değil. Akşam iftardan sonra teravih namazıyla milletvekili adaylarımızın tamamının programı yarın başlayacak” dedi.

Gürgöze, "Teravih namazını her milletvekilimiz için farklı bölgelerde tertip ettik. Namaz sonrası hem cami cemaati hem de bölgedeki esnaf ziyaretleri yapılarak vatandaşlarımıza yarın itibariyle milletvekillerimizin, birçok mahallede ve camide programları olacak. Ayın 23’ü itibariyle çarşamba günü milletvekillerimiz ile ilçe programlarımız olacak. Altı ilçemizi Çarşamba günü programladık. Ziyaret edip hemşerilerimizle bir araya geleceğiz ardından Çarşamba günü akşamı milletvekillerimiz ile birlikte Ankara’ya gideceğiz. Perşembe günü saat 14.00’te başlayacak olan aday tanıtım toplantımız bittikten sonra ben geri döneceğim milletvekillerimizi orada biraz daha misafir edeceğiz. Sonraki gün yine beş milletvekili adayımızı toplu olarak Elazığ’a gelmesini sağlayacağız. Elazığ Havalimanında bir karşılama programımızı yapacağız. Daha sonra oradan konvoyla birlikte seçim koordinasyon merkezine gelerek açılışımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

Daha sonra Gürgöze şunları söyledi:

Ayın 27’si Pazar günü itibariyle de Elazığ’da aday tanıtım toplantısı tertip ediyoruz. Çok görkemli ve muhteşem bir aday tanıtım toplantısı olacak. Yer olarak Yakup Kılıç Spor Salonunda yapacağız ve orada adaylarımızı kamuoyuna duyurmuş olacağız.

Gürgöze, seçim çalışmalarının 24 Haziran gününe kadar devam edeceğini söyledi.